Astrološka analiza za četrtek.

10. 8. 2017
Četrtek 10. 8.
Z Luno v ribah bo četrtek še nekoliko počasnejši in poln občutkov pa tudi kakšnih nepotrebnih skrbi ali strahov. Ker se dispozitor Lune pozitivno povezuje s Soncem, bo danes eden srečnejših in uspešnejših dni. Imeli bomo zaupanje in pravo vizijo kaj si želimo.

Lunin sekstil s Plutonom nam bo zjutraj dal moč in vztrajnost, da se postavimo zase in se soočimo z vsem, kar nam življenje ponuja.

Ko bo popoldan nastopil kvadrat Lune s Saturnom, ne bomo več tako odločni in samozavestni. Bolj utrujeni, zaskrbljeni in nemočni bomo.

Vseeno se danes dopoldan sestavi sekstil Venere in Merkurja. Za bike, dvojčke, device in tehtnice bo to eden bolj živahnih in prijetnih dni. Vseeno bomo nekaj tega lahko zaznali tudi ostali. Radi bomo v dobri in prijetni družbi. Radi se bomo pogovarjali in spogledovali. Danes je dober dan, da smo ustvarjalni in spravni. Znali bomo najti prave besede, ki bodo spodbudne in pohvalne. Kljub počasnosti Merkurja, naj danes komplimenti ne ostajajo neizrečeni in naj izvirnost ne pozna meja.

Tudi sekstil Sonca in Jupitra, ki bo na vrsti v poznih večernih urah, nam bo nosil veliko spodbude, moči in volje. Najbolj bodo to zaznali levi, strelci in ribe. Veliko optimizma, pozitivne naravnanosti in volje bo moč zaznati. To povezovanje nam nosi uspehe, srečo, zdravje, nove poglede ter nek razvoj in napredek. Neka skromna karizma, ki bo prisotna, bo očarala večino in s tem bo veliko že narejenega. Zelo dobro se bomo zavedali sebe, svojega poslanstva in svoje pozicije.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.