Astrološka analiza za četrtek.

3. 8. 2017
Četrtek 3. 8.
Luna v strelcu bo v četrtek ar močno našponana. S svojo energijo lahko v nas sproža močne in nepremišljene reakcije, saj se njen dispozitor disharmonično povezuje s Plutonom. Naše želje bodo zelo izrazite, neizprosne in težko nas bo ustaviti. Močan fokus in samozavest nas znata odpeljati tudi na stranpota.
Jutranja konjunkcija Lune in R Saturna, ki bo na vrsti ob 9.36. uri, nam zna še dodatno pognati strah v kosti. Neka negotovost in nezaupanje nas bo obhajalo in nam ne bo dovoljevalo, da bi se sprostili in se pomirili. Optimizem in volja do življenja bo kar usahnila.

Jutri pa bo kvadrat Jupitra in R Putona najmočnejši. Te energije že nekaj časa močneje zaznavajo škorpijoni, strelci in ribe. Veliko je moči, veliko manipulacij, veliko želja in vlaganja. Zgodbe se ponavljajo toliko časa, dokler se določenih stvari ne naučimo. Včasih moramo veliko izgubiti, da se naučimo, kaj je za nas primerno in kaj ni. Kardinalni kvadrat ne bo popuščal in zna se zgoditi, da opustimo vse dosedanje vrednote in načela, ki smo jih toliko časa zagovarjali in na njih prisegali. Ne bomo več gledali na svet z enakim žarom in iz istega stališča.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.