Astrološka analiza za četrtek.

13. 7. 2017

Četrtek 13. 7.

Četrtek in konec tedna bo zaznamovan z nežnejšimi energijami Lune v ribah. Brez prave energije bomo bolj občutljivi in nezainteresirani za spremembe. Želeli si bomo razumevanja, sočutja in pozornosti. Tiste pozornosti, ki jo sami potrebujemo. Glasba nam bo pokazala največ razumevanja zato uživajmo v zvokih, ki nas podpirajo.

Lunin kvadrat z Venero, ki se dovrši ob 11.28. uri, nas bo še dodatno potrl in razžalostil. Nikakor ne bomo znali najti prave rešitve, ki bi nam koristila. Še se bomo razdajali in pričakovali nemogoče.

Tudi Lunina konjunkcija z R Neptunom nam ne bo prinesla več energije. Nam bo pa prinesla več sočutja in nežnosti, po kateri bomo hrepeneli cel dan. Te senzibilne energije bodo v nas odpirale zavedanje, da je na tem svetu nekaj več, kot se nam zdi. Še bo spodbujena inkonjunkcija med Neptunom in Jupitrom. Vseeno bo v nas zavedanje, da je dovolj sprenevedanja. Z izgovori bomo počasi morali nehati in začeti sprejemati odgovornosti.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.