Astrološka analiza za četrtek.

Spodbujal nas bo skupinski duh, ki nam bo poleg tega dajal zaupanje in pogum.

Četrtek 18. 5.

Tudi v četrtek nas bo še spremljala Luna v vodnarju. Današnja dinamika bo prav res zanimiva. Skoraj drugačna kot po navadi. V nas bo veliko energije, ki je ne bomo zapravljali ali se je otepali po nepotrebnem. Spodbujal nas bo skupinski duh, ki nam bo poleg tega dajal zaupanje in pogum.

Zjutraj ob 7.38. uri Luna sestavi trigon z Marsom in nam da še dodatno energijo in zagon. Brez obotavljanja bomo šli v akcijo in aktivno začeli dan.

Bomo pa lahko cel dan zaznavali ognjeni trigon, ki ga sestavljata vladarja vodnarja, R Saturn in Uran. Njuna povezava je bila aktualna že konec decembra in tokrat bodo te mogočne energije zopet na delu. To bodo najbolj občutili kozorogi in vodnarji. Ta vztrajnost, nepopustljivost, tudi natančnost in premišljenost bodo bolj izpostavljene. Zopet se pripravljajo trenutki, ki bodo pomembnejši za našo življenjsko pot. Močne energije, ki bodo imele rušilne učinke, nas bodo potiskale v smer, da naredimo velik korak, pomemben za našo prihodnost. To, kar bomo zgradili iz najrazličnejših delov, nam bo nosilo dobro osnovo, ki nas bo delala stabilne.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.