Astrološka analiza za četrtek.

Luna v vodnarju

Dan bo spodbujal naše miselne procese in nam prinesel nemalo izzivov.

Četrtek 20. 4.

Četrtek bo z Luno v vodnarju bolj nepredvidljiv, dinamičen in energičen. Bolj odprti bomo in željni družbe. Bolje se bomo počutili tam, kjer bomo lahko preizkušali svoje meje in izrazili svoje najbolj nore ideje. Dan bo spodbujal naše miselne procese in nam prinesel nemalo izzivov.

Ob 7.54. uri, se dovrši konjunkcija Sonca in R Merkurja. Levi, dvojčki in device so se že včeraj preizkušali v energijah, ki jih ponuja ta par. Povečana bo naša pozornost, naklonjenost drugim in neka mirnost, ki nam bo nosila neizmerno zadovoljstvo. Bolj bomo pozorni na naše misli in pozorno bomo poslušali sogovornika. V sebi bomo čutili vztrajnost, kar nam bo pomagalo pri doseganju svojih ciljev in še česa.

Ob 19.37. uri bo R Merkur že prestopil nazaj v znamenje ovna. Od tu nam bo dajal več zagnanosti, direktnosti, napadalnosti in odrezavosti. Hitro se bomo odločili in hitro tudi spremenili svoje mnenje. Brez odlašanja bomo pokazali kaj si res mislimo.

Še trigon Lune z R Jupitrom nas čaka, ob 20.50. uri. Ta bo v nas sprožil več pomirjenosti, zadovoljstva in naklonjenosti. Čutili bomo nekakšno blaženost in znali bomo poskrbeti za veliko lepih trenutkov.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.