Astrološka analiza za četrtek.

plezanje

Stvari bomo vzeli v svoje roke in naredili vse po svojih najboljših močeh.

Četrtek 13. 4.

Četrtek bo z Luno v škorpijonu ravno pravšnji dan, da se začnemo pripravljati na zaključek tedna. Prepoznali bomo vsak detajl in z njim opravili kot se z njim opravi. Enkrat z več občutka, drugič bolj brezkompromisno. Tudi nove stvari nam ne bodo delale preglavic dolgo časa. Stvari bomo vzeli v svoje roke in naredili vse po svojih najboljših močeh.

Svojo neizprosno moč bo Luna še enkrat poudarila ob 15.08. uri, ko se bo s sektilom povezala s Plutonom. Bolj nepopustljivi bomo in s tem tudi močni ter vzdržljivi. Zavedali se bomo svojih meja.

Jutri zjutraj se sestavi konjunkcija Sonca in Urana. Te močne in energične energije nam bodo dolgčas izbrisale iz glave. Levi in vodnarji, ki so predstavniki teh dveh planetov, bodo tako nekaj njunega razgrajanja že zaznavali. Nič ne bo ostalo skrito. Veliko idej se nam bo pojavljajo v naših mislih in zmogli jih bomo tudi realizirati. Zelo aktivni in produktivni bomo. Moči in volje bo izredno veliko, in ker je poleg tudi Uran, bo vse skupaj zelo nepredvidljivo, izzivalno in drugačno. Naša trma in nepopustljivost pa tudi svobodomiselnost in direktnost bodo bolj izpostavljeni.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.