Astrološka analiza za četrtek.

ljubo doma

Uživajmo in si dovolimo vse dobro, kar prihaja do nas.

Četrtek 2. 3.

Danes bo Luna v biku. V osnovi bomo bolj pomirjeni s sabo, bolj potrpežljivi in trdni. Po pretekli noči se bomo počutili bolj spočite. Energije Lune nam bodo danes bolj naklonjene, saj se Luna v biku dobro počuti. In tako lahko tudi mi dobro izkoristimo te vplive. Pokažimo kaj in koga imamo radi. Uživajmo in si dovolimo vse dobro, kar prihaja do nas. Vseeno pazimo, da se nas ne prime prevelika vztrajnost in nepopustljivost, saj nam zna to pokvariti marsikateri lep trenutek. Toda ker je vladarica bika stacionarna, se lahko dogodi, da bo dan res počasen, da se bo zdelo, da se nikamor ne obrne. Spočijmo si.

Bomo pa danes cel dan tudi pod vplivom sestavljajoče se opozicije R Jupitra in Urana. Ta se dopolni v noči na petek, ob 2.15. uri. Mnogo misli in nemalo spoznanj nam sledi. Postaviti se za svoja prepričanja ali dopustiti že enkrat, da spremenimo svoj pogled na situacijo. Bistrost, izvirnost, drugačnost, revolucionarnost ali netaktnost, eksplozivnost in impulzivnost. Previdnost vseeno ne bo odveč.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.