Astrološka analiza za četrtek.

Overcoming challenges

Četrtkova Luna v kozorogu nam bo dajala tisto moč in zavest, da bomo zmogli sprejeti včerajšnje posledice.

Četrtek 23.2.

Četrtkova Luna v kozorogu nam bo dajala tisto moč in zavest, da bomo zmogli sprejeti včerajšnje posledice. Bolj z razumom bomo pristopili k razmeram in nanje tudi z večjo odgovornostjo odgovorili. Luna bo do 18.17. ure v praznem teku, tako bodo energije Lune v kozorogu bolj izpostavljene. Red in disciplina bosta na prvem mestu. Ko bo Luna prestopila v vodnarja bomo zaznali nekaj več odprtosti in energije. Bolj dinamični in svobodomiselni bomo. Iskali bomo rešitve in si upali biti drugačni.

Poleg tega pa nam bosta danes svojo zgodbo sporočila tudi Merkur in Saturn. Njun sekstil bo eksakten ob 22.45. uri. Dvojčki, device, kozorogi in vodnarji bodo bolj razumski, strukturirani in dosledni. Resnost in odgovornost, ki nas bosta spremljala, bosta dajala resen vtis in večji poudarek na konvencionalno prepričanje. Kazala se bo vztrajnost, nepopustljivost pa tudi počasnost in gotovost.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.