Astrološka analiza za četrtek.

moč 2

Bolj jasno in samozavestno bomo izrazili svoje želje in svoje mnenje.

Četrtek 9. 2.

Danes bo Luna ob 10.40. uri prestopila v leva. V nas bo povečana volja in energija. Raje kot doma, bomo zunaj v dobri družbi. Bolj jasno in samozavestno bomo izrazili svoje želje in svoje mnenje. V nas bo več veselja in pozitivnega razpoloženja.

Ob 16.25. uri Luna sestavi opozicijo z Merkurjam, kar nam lahko da nekaj več raztresenosti in vzkipljivosti. Sicer pa se bodo lahko že čutile energije povezovanja Merkurja in Venere. Dvojčki, device, biki in tehtnice bodo to zaznale še najbolj. Povečana bo komunikativnost, prikupnost in prijaznost. Zelo iznajdljivi, spretni in okretni bomo. Ob 18.19. uri bo Luna s trigonom na Venero to še potrdila.

Levi in vodnarji pa bodo doživeli svoj vrhunec z združitvijo Sonca in Urana, ob 22.16. uri, ko se sestavi njun sekstil. Vse do takrat pa bodo povečane moči, ki jih dajeta ta dva planeta. V nas bo več energije, več volje, več zagnanosti in usmerjenosti. Upali si bomo in marsikaj bomo tudi dosegli. Hitro, pogumno in nepredvidljivo nas zna popeljati svojim zmagam nasproti.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.