Astrološka analiza za četrtek.

tekma

Najbolje bo, da svojo dinamično energijo dobro uporabimo v najrazličnejših fizičnih opravilih, ki bodo od nas zahtevali tudi veliko volje.

Četrtek 2. 2.

Luna v ovnu nas bo gnala in spodbujala v akcijo. Energije bo dovolj. Danes bo eden tistih dni, ko ne bomo mogli ostati na enem mestu ali pri miru. Najbolje bo, da svojo dinamično energijo dobro uporabimo v najrazličnejših fizičnih opravilih, ki bodo od nas zahtevali tudi veliko volje.

Ob 6.12. uri se sestavi kvadrat Lune in Plutona. S tem bomo zaznavali veliko notranjih pritiskov in tudi nemoči. Občutkom dolžnosti, ujetosti in krivde ne bomo zlahka ušli.

Sledijo povezovanja, ki jih rišejo Uran, Merkur in Jupiter. Nekaj teh energij zaznavamo že ves teden. Luna bo skoraj celo popoldne povezovala in spodbujala njihove skupne vplive. Razum, misli, ideje, besede, kombinacije, intelektualni dosežki in še kaj lahko pričakujemo. Več pozornosti posvetimo cestnim razmeram, predvsem nesrečam, ki imajo lahko zelo neprijetne razplete. Lahko smo tudi priča nesporazumom, prepirom in pretiranim odzivom.

Ob 16.15. Merkur dovrši svoj kvadrat z Jupitrom, ki je že stacionaren. Kam se bomo zaganjali in kam bomo usmerjali svojo pozornost? Neka nerazsodnost bo v zraku in kljub svojim željam in težnjam bomo težko ostali zvesti sebi. Velika slika bo kar prevelika in tako ne bomo zmogli videti konca.

Lunin trigon na Saturna nas bo nekoliko ustavil in dal nekaj več razsodnosti. Njuna povezava bo na vrsti ob 17.50. uri. Bolj resno, odgovorno in premišljeno znamo pogledati na vse dogajanje. Z večjim zavedanjem in odgovornostjo bomo delali naslednje odločitve.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.