Astrološka analiza za četrtek.

Depression Screening

Zelo resno bomo dojemali vse dogajanje in čutili vso težo današnjega dne.

Četrtek 26. 1.

Danes znajo biti vplivi Lune za marsikoga kar prezahtevni. Že sama Luna v kozorogu ne dopušča napak in je sploh stroga ter avtoritativna. Zelo resno bomo dojemali vse dogajanje in čutili vso težo današnjega dne. Le malokdo bo zmogel ves napor in vse naloge, ki jim bomo danes priča. Ampak tudi to bomo prešli. Z nastopom Mlaja, bo v nas tudi manj tiste prave energije kot  tudi volje. Učimo se spuščanja in soočenja z lastnimi strahovi.

Ob 10.22. uri bo najprej na vrsti konjunkcija s Plutonom. Pritiskom, občutkom utesnjenosti in sramu ne bomo ušli. Vsem nalogam ne bomo kos. In to nam bo dajalo veliko občutkov manjvrednosti.

Lunin kvadrat z Uranom bo na vrsti ob 16.18. uri. Zaznali bomo še več stresa, utesnjenosti, nemira in raztresenosti. Težko bomo sprejeli ves kaos, ki se bo dogajal v nas in okoli nas.

Luna bo ob 20.15. uri sestavila tudi kvadrat z Jupitrom, ki se počasi že ustavlja. Ta kvadrat nam bo dajal kar prevelike upe. Vera se lahko spremeni v lahkovernost. Upanje v brezup. Srčnost v nezadovoljstvo. Težje bomo videli kar je dobrega.

Morda nam bo pa nekaj več zadovoljstva namenil večerni sekstil Lune in Venere. Ta bo na vrsti ob 21.05. uri. Vseeno ta sekstil s seboj vleče povezavo Venere s Saturnom, ki nam ne bo dopustil večjega veselja in ljubezn. Biki, tehtnice, kozorogi in vodnarji bodo bolj v skrbeh in izredno nezaupljivi. Še več teh neprijetnih energij bomo deležni prav jutri, ko se bo njun kvadrat ob 18.50. uri tudi dovršil.

Mlaj, ki bo nastopil v noči na soboto, bo vso negotovost in nemoč le še ojačal. Zdaj res ni čas za velike projekte. Pripravimo se na nove zgodbe in uredimo stvari in področja, na katerih delamo. Po Mlaju bomo imeli več volje in moči, da se lotimo vsega, kar si želimo.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.