Astrološka analiza za četrtek.

dva

Danes ne odlašajmo s svojimi načrti in ne prelagajmo odgovornosti na druge.

Četrtek 22. 12.

Četrtek bo z Luno v tehtnici zelo zanimiv, družaben, vznemirljiv in povezovalen. Današnje jutro ne bo najbolj vzpodbudno, vendar bomo v popoldanskih urah lahko bolj ustvarjalni. Usklajevanje in medsebojno sodelovanje ter povezovanje bo danes bolj poudarjeno. Danes ne odlašajmo s svojimi načrti in ne prelagajmo odgovornosti na druge. Čeprav se bo zdela to najbolj privlačna odločitev, bomo imeli dovolj spodbude, da naredimo korake v želeno smer.

Že zjutraj ob 8.04. uri bo na vrsti kvadrat z R Merkurjem. Tista vsiljiva narava, ki ne bo hotela popustiti pri nobenem dogovoru nas bo še najbolj zbegala in zmešala štrene. Lahko se bomo ujeli v situaciji, ko niti ne bomo vedeli, kaj smo sploh želeli povedati.

Tudi Lunin kvadrat s Plutonom, ki bo sledil ob 12.35. uri, nam ne bo prizanesel. Bolj neizprosni in nepopustljivi bomo. Težko bomo zaznali svetlo stran. Ujeti v temo in dolžnosti bomo imeli občutek, da kar težko dihamo. Vsa ta nesproščenost nas bo spravljala v slabo voljo.

Luna in Venera se bosta povezali v bolj prijeten trigon ob 13.23. uri in nam prinesli nekaj več sprostitve in zadovoljstva. Lažje bomo sprejeli okoliščine in znali bomo uživati na svojevrsten način.

Po 19.00 uri bo Luna zopet začela združevati energije Jupitra, Saturna in R Urana.  Ob 19.30. se bo najprej s konjunkcijo povezala z Jupitrom in ga poskušala povezati s Saturnom in seveda z R Uranom. To povezovanje smo lahko že zaznavali in z Lunino pomočjo, nas bodo spremljale še nekaj časa. Svoj intelektualni potencial in vrednote lahko dobro unovčimo. Spoznavanje, preseganje, vrednotenje, postavljanje meja in okvirjev za večjo produktivnost in doseganje uspehov. V slogi je moč.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.