Astrološka analiza za četrtek.

rak

Želja po domačnosti, bližini in sočutju bo kar prevelika.

Četrtek 15. 12.

Četrtek bomo začeli z Luno v raku. Želja po domačnosti, bližini in sočutju bo kar prevelika. Močno si bomo prizadevali, da bi ohranili lepe medsebojne odnose, ki bi nam poleg tega prinašali tudi tisto prepotrebno notranje zadovoljstvo in mir. Dogajanje okrog nas nam ne bo po godu zaradi česar znajo na plan privreti naša najbolj notranja čustva in zasebne stvari. Dan bo močno čustveno obarvan, z veliko nihanja in pretirane zaskrbljenosti.

Ob 11.24. uri se bo Luna z opozicijo povezala z Merkurjem, ki se je na svoji poti že začel ustavljati. Kmalu bomo priča njegovemu obratu v retrogradno smer, v tem počasnem ritmu, pa nam bo danes prinesel še dodatno zmedo in nejasnosti. Težje bomo zbrali svoje misli ali našli primernega sogovornika, ki bi lahko zadovoljil naše potrebe.

Občutek požrtvovalnosti nas bo napolnil, ko bo Luna ob 15.38. uri sestavila opozicijo s Plutonom. Izpostavljeni bodo močni občutki krivde in dolžnosti. S težavo bomo spremenili svoje mnenje in zato na žalost trpeli posledice. Ko bo prišel čas, se bomo že odločili kaj in kako.

Tudi zvečer ob 20.07. uri bo Luna s kvadratom na Jupitra, v nas spodbudila več nezadovoljstva in pretirane ležernosti. Poleg tega, nas lahko nagovori tudi vpliv povezovanja Jupitra in Saturna, ki nam bo dajal več potrpežljivosti in razsodnosti. Vsaj smer svoje poti bomo zmogli določiti.

Za vse nočne ptice, ki bodo lahko dočakali Lunin kvadrat z R Uranom, bo ta energična in razburljiva povezava prišla prav. Spodbujena bo povezava Urana in Saturna, kar lahko začutimo kot povečano odločnost in neodstopanje od svojih zahtev. Energije, ki se bodo povezovale, nam bodo dajale vedeti, da je čas za spremembe.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.