Astrološka analiza za četrtek.

dva

Danes uživajmo v harmoniji okusov, vonjev, barv in zvokov. Privoščimo si tisto, kar nas veseli in napolnjuje.

Četrtek 24. 11.

V četrtek bo Luna v tehtnici. Več bo želje po povezovanju in ohranjanju harmonije in lepih odnosov. Vztrajno bomo sledili svojim željam in si počasi uresničevali pogoje za zagotovitev svojih potreb. Bolj umirjeni bomo a vseeno zelo prijateljski in simpatični. Danes uživajmo v harmoniji okusov, vonjev, barv in zvokov. Privoščimo si tisto, kar nas veseli in napolnjuje.

Ob 19.39. uri se sestavi  trigon Lune in Marsa. To nas bo spodbudilo in dalo energijo, da zaključimo svoj dan v stilu, kot si želimo. Bolj dinamični in aktivni bomo. Lažje in hitreje bomo dosegli tisto, kar smo si zastavili, oziroma kar si bomo zaželeli.

Bomo pa danes cel dan lahko zaznavali energije, ki nam jih že nekaj dni obljubljata Jupiter in Pluton. Njun kvadrat se sestavi v noči na petek, ob 00.00. uri. Najmočneje bodo te energije lahko zaznavali škorpijoni, strelci in ribe. Potrebe in želje bodo resnično velike. Tudi naša moč po doseganju napredka bo izjemna. A vsi naši nameni bodo kar presegali naše zmožnosti, kar bomo začutili kot zelo bremenilno in obremenjujoče. Izjemno produktivni znamo biti in marsikaj bomo lahko tudi dosegli. Velika previdnost velja tudi pri financah in ravnanju z denarjem. Čeprav je možnost dobička in zmage velika, je velika tudi možnost izgube in poraza. Vseeno se zraven vpleta tudi Venera, predstavnica bikov in tehtnic. Njeno vlogo bomo najmočneje zaznali v petek, tokrat pa nam po pokazala vrednost odnosov in financ. Vprašajmo se, kaj nam resnično veliko pomeni? To bo najmočnejše vprašanje, ki ga bomo morali rešiti te dni. Kaj je tisto kar nam je pomembno, kaj cenimo in spoštujemo? Vprašanje trdnosti in stabilnosti nam bo viselo za vratom in sprejemanje odločitev bo izjemno naporno. Težko bomo tudi ostali na realnih tleh, saj se bodo naše želje in zahteve zdele velike in zahtevne. Kardinalna znamenja nas lahko nagovorijo, da se odločimo za konkretne spremembe in si dopustimo tudi možnost poraza. Težko se bomo uprli svojim željam in potrebam, zato bo naš vložek po doseganju tega toliko večji, skoraj brezmejen.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.