Astrološka analiza za četrtek.

rak-2

Najbolje se bomo počutili doma ali v domači družbi, kjer si bomo lahko brez zadržkov izkazovali, ljubezen, bižino, naklonjenost in skrb.

Četrtek 17. 11.

V četrtkovo jutro se bomo prebudili z najlepšo Luno. V noči je namreč prestopila v svoje znamenje, v svoj dom. Luna v raku je tista najbolj pristna, skrbna, nežna, občutljiva in predvsem čustvena. In tudi sami znamo prevzeti nekaj teh značilnosti. Najbolje se bomo počutili doma ali v domači družbi, kjer si bomo lahko brez zadržkov izkazovali, ljubezen, bižino, naklonjenost in skrb. Bolj ranljivi bomo in dovzetni za vse dražljaje v okolici. Varno zavetje in občutek varnosti nam bo danes zelo veliko pomenil.

Ob 12.10. uri se bo sestavila opozicija Lune in Venere. To bo še spodbudilo naše zavedanje o lastni ranljivosti in nedolžnosti. Poplava čustev zna biti danes ob tem času bolj izrazita. Spoznanje, da nas nihče ne razume, da nihče ne razume naših potreb, bo kar nevzdržno. Zopet je možno, da se zatečemo v iskanje utehe v hrani.

Še ena nežno nežna povezava nas čaka danes. Ob 17.04. uri Luna sestavi trigon z R Neptunom. Tudi ta povezava nas ne bo navdala z energijo in odločnostjo, ki bi si jo morda želeli. Z Luno in Neptunom se bomo raje prepustili sanjam in vsemu nežnemu. S tem bodo prav tako izpostavljena naša čustva in občutek ranljivosti ter krhkosti.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.