Astrološka analiza za četrtek.

rdeci-javor

Ognjene energije nam bodo dajale voljo in odločnost, da se ne ustavimo ampak, da zaupamo vase in naredimo vse, da zadovoljimo svoje želje in potrebe.

Četrtek 3. 11.

Tudi v četrtek bomo polni energije, navdušenja in usmerjenosti naprej. Luna v strelcu nas bo peljala v nove zgodbe z več energije in volje. Z optimizmom, srčnostjo, samozavestjo in drznostjo danes ne bomo izpustili nobene priložnosti. Ognjene energije nam bodo dajale voljo in odločnost, da se ne ustavimo ampak, da zaupamo vase in naredimo vse, da zadovoljimo svoje želje in potrebe. Večji del dneva bo Luna v prazno, zato bodo lahko energije strelca bolj izpostavljene. Optimizem, volja, dinamika, želja po napredovanju in premiku bodo glavna gonilna sila.

Zjutraj ob 6.09. uri se je dovršil sekstil Merkurja in Plutona. Poudarjena izraznost, globoke in intenzivne misli so nas vodile in pripeljale do marsikatere rešitve in nam pomagale razjasniti zadeve, ki nam prej niso bile najbolj razumljive. Noben diskurz ne bo prezahteven za nas, saj bomo imeli željo, da tematiko spoznamo in jo tudi razumemo.

Kmalu za tem bo svoje pristavila še Luna, ko se bo s konjunkcijo dotaknila Venere. Čeprav nas bo to nekoliko polenilo in raznežilo, nas bo naredilo tudi bolj vesele in ljubeče. Opazili bomo še najmanjšo priložnost, ob kateri nam bo zaigralo srce in zaradi tega bomo imeli občutek, da smo lahko srečni.

Ob 11.35. uri se bo Luna s trigonom povezala z R Uranom. Pozitivno povezovanje, podprto z ognjenimi energijami, nas bo poživilo in spravilo v akcijo. Bolj dinamični in energični bomo. Hitro bomo našli rešitve in prav tako hitro se bomo znali prilagoditi trenutnim razmeram.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.