Astrološka analiza za četrtek.

jaz

Iz nemira in dvoma v vedno več miru in zaupanja.

Četrtek 27. 10.

Začetek dneva zna biti bolj nemiren in nesproščen. Z Luno v devici bomo zaznavali večjo potrebo po nekakšni urejenosti oziroma redu. Hitro bomo izrazili svoje nestrinjanje in izrekli kritiko, če bomo ocenili, da je potrebna. Preden bo Luna prestopila v tehtnico, bo vse do 15.50. ure v praznem teku. Izpostavljene energije bodo v nas izzivale več napetosti, notranjega nemira in močno željo po potešitvi svojih želja. Ko bo Luna prestopila v tehtnico pa bomo vseeno lahko zaznali nekaj več lahkotnosti in sproščenosti. Tudi želja po prijateljevanju in sklepanju dogovorov bo močnejša. Bolj bomo naklonjeni drug drugemu in znali bomo pokazati kaj nam je ljubo.

Merkur se bo danes srečal s Soncem. Njuna konjunkcija v škorpijonu bo najbolj izrazita ob 18.16. uri. To povezovanje bomo lahko zaznavali čez cel dan, najmočneje pa jo znajo čutiti dvojčki, device in levi. Energije škorpijona so zelo subtilne in prav tako globoke ter intenzivne. Danes bomo lahko zelo dobro izkoristili intuitivno zaznavanje kot tudi usmerili svoj razum v višje sfere zaznavanja. Moč misli, moč intuicije kot tudi moč v rokah bo danes glavno vodilo. Mnogo stvari bomo lahko ponotranjili ali ozavestili. Svojo vztrajnost in izraznost lahko danes konkretneje usmerimo (v določen cilj) ali realiziramo svoje ideje. Tako bomo danes v meditaciji in drugih duhovnih praksah bolj uspešni.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.