Astrološka analiza za četrtek.

v-luft

Več bo nejasnosti, vzkipljivosti, nestanovitnosti, tudi negotovosti in nerazsodnosti.

Četrtek 20. 10.

Tokrat bo četrtek z Luno v dvojčkih mnogo bolj negotov in raztresen. Dnevna dinamika Lune sicer ne bo zelo dinamična, bo pa toliko bolj povezana s povezovanjem Luninega dispozitorja, ki bo močneje obremenjen. Več bo nejasnosti, vzkipljivosti, nestanovitnosti, tudi negotovosti in nerazsodnosti. Nemir bo prisoten na vsakem koraku in z njim naša sposobnost treznega razmišljanja. Veliko svoje moči in energije bomo porabili, da ostanemo na začrtani poti (če bo ta sploh obstajala). Ob 17.28. uri se bo ves ta nemir nekoliko pomiril, saj bo Luna prestopila v raka. Želja po miru in zavetju bo večja. Zadovoljstvo in uteho bomo iskali doma, pri družini in svojih najbližjih. Bolj čustveni bomo in izkazovanje svojih občutkov nam ne bo delalo večjih težav.

Najprej nam bo dan zaznamovala opozicija Merkurja in R Urana, ob 9.48. uri. To bo tisti vihar in tornado, ki bo najbolj raztesel dvojčke, device in vodnarje. Čeprav mu tudi drugi ne bomo mogli uiti. Bolj nedosledni in nekonsistentni bomo, prav razteseni. Več bo nenadzorovanih in živčnih reakcij, ki jih ne bomo mogli nadzirati. Jeza, trma, napadalnost, direktnost, eksplozivnost, nesramnost, nemirnost, hiperaktivnost. Vse to nas bo spremljalo danes in še kaj. Prilike nezgod in poškodb bodo večje. Razmere v prometu bodo izredno nestabilne.

Ob 13.16. uri pa se bo Luna s trigonom povezala še s Soncem. To nam bo dalo nekaj več zadovoljstva in bo potešilo naš notranji nemir in napetost. Bolj bom čutili povezanost s sabo in lažje bomo sprejemali odločitve.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.