Astrološka analiza za četrtek.

meditacija obala

Dan je idealen za duhovno in religiozno prakso, saj nam ptitisk na psiho, strahovi, negotovosti in nemoč, ter vse drugo, kar bo spodbujeno, odpira vrata da pridemo bližje sebi, vstopimo globlje v svoje skrite sobane in pogledamo na življenje iz nekih drugih , globljih perspektiv.

Četrtek 8. 9.

Na nebu se sestavlja kvadrat  Saturna in r Neptuna, tako bo tudi energija Lune v strelcu, ki je temeljno optimistična in prinaša dobre volje in priložnosti, nekoliko zatrta. Dispozitor Lune je na zadnji stopinji znamenja, kar nam govori, da tudi, če bomo imeli dovolj energije in volje, se stvari ne bodo odvijale v skaldu z našimi željami in je dan bolj primeren za zaključevanje, kot začenjanje.

Dan je idealen za duhovno in religiozno prakso, saj nam ptitisk na psiho, strahovi, negotovosti in nemoč, ter vse drugo kar bo spodbujeno, odpira vrata da pridemo bližje sebi, vstopimo globlje v svoje skrite sobane in pogledamo na življenje iz nekih drugih , globljih perspektiv. Seveda je to isto moč doseči tudi preko drugačnih načinov dela na sebi in predelovanja svojih čustev. Bistveno je, da ravno v soočanju s strahovi, lahko zrastemo in se postavimo na pot, ki nam je namenjena.

Puščanje, opuščanje, predajanje in vztrajanje v dobrem in vztrajanje v miru, so tisto, kar nam bo tokrat prinašalo notranje zmage, trdnost in vpoglede.

V noči na petek bo Luna spodbudila kvadrat Saturna in R Neptuna, ki nam zna vzeti voljo in moč, pomešati vse štrene, razmagnetiti kompas in natakniti prevezo čez oči. Povečane občutke strahu, nemoči, žalosti, obupa znajo občutiti predvsem kozorogi, vodnarji in ribe. Najbolje bodo to prestali tisti, ki bodo spali pa še spanec zna biti moten in težak.

napisali Mihaela Malečkar in Špela Plemelj