Astrološka analiza za četrtek.

ščip 1

Lunin mrk nosi nepričakovane, a za marsikoga konstruktivne spremembe.

Četrtek 18. 8.

Četrtek bo tokrat namenjen Polni Luni z vodnarjevimi energijami. Prav zares bomo zaznavali povečane energije, ki jih predstavlja to bistro, nenavadno, družabno in dinamično znamenje. Predvsem bodo bolj izpostavljeni naši odzivi in reakcije, ki znajo biti bolj direktne, šokantne, drzne in hitre. Na plano znajo privreti vse do sedaj skrite in zamolčane stvari, predvsem skrivnosti in neverjetne ideje, kar zna vzemiriti marsikoga. Večjo pozornost in previdnost bo treba usmeriti tudi na razmere v prometu, še posebno, ker se sestavlja inkonjunkcija Merkurja in R Urana. Ker bo tokratna Polna Luna tudi Lunin mrk, bo vse toliko bolj pomembno in izrazito.

Zvečer Luna prestopi v Ribe ob 18.34. uri. Zaznavali bomo več mirne in pasivne energije. Kot bi nas prevzela ali napadla lenoba, tako bomo svojo aktivnost morali prilagoditi tem energijam. Bolj občutljivi in čustveni bomo. Raje si bomo privoščili nam ljubo glasbo in počitek.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.