Astrološka analiza sreda.

konji 3

Ja, tako bomo želeli in težili k harmoniji in usklajenosti.

Sreda 18. 1.

Luna v tehtnici in vse je lepo in prav. Ja, tako bomo želeli in težili k harmoniji in usklajenosti. Seveda bomo prijetni in družabni. Seveda se bomo radi gibali v dobri družbi in uživali v vsem prijetnim, kar nam prinaša ugodje in mir. Vseeno bomo po preveliki želji, da bi nam uspelo doseči vse kar bi si želeli in potrebovali, ostali kar nekako prazni. Dobro se bomo morali pripraviti, da bomo vsaj približno ostali na pravi poti. Danes ne sprejemajmo pomembnejših odločitev.

Kar pozno, ob 22.23. uri nas bo nagovoril kvadrat Lune in Plutona. Neomajanost in intenzivnost v našem doživljanju in reagiranju bo nekoliko moteča tako za nas, kot za vse ostale. To povezovanje nam bo kvečjemu dajalo tisto moč in vztrajnost, ko bomo soočeni s trpkimi preizkušnjami.

Jutri pa nas čaka povezovanje Marsa in Saturna. Njun kvadrat bo na vrsti ob 10.15. uri. Veliko obremenjenost in utrujenost bodo že danes čutili predvsem ovni, škorpijoni, kozorogi in vodnarji. Naloge in opravila, ki si jih bomo naložili, se bodo zdela prezahtevna. To in to in to in to… in to… pa še to… Spremljal nas bo občutek, da vsemu pa vseeno ne bomo kos. Če nam bo uspelo poslušati svoj razum in narediti dober načrt, nam bo uspelo narediti prav vse, kar nam bo viselo na glavi.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.