Astrološka anaiza za petek.

Idaho. Lower Salmon River. Playing guitar around campfire. MR

Bolj se bomo poglabljali in iskali razloge in vzroke zakaj je tako. Več bo priložnosti za pomoč in razumevanje.

Petek 17. 2.

Še  petek bo Luna v škorpijonu. Čeprav še vedno v svojih intenzivnih barvah, ko ne bo popuščala in dovolila odstopanj, bo danes nekoliko bolj prijazna. Bolj se bomo poglabljali in iskali razloge in vzroke zakaj je tako. Več bo priložnosti za pomoč in razumevanje.

Jutranji trigon Lune in Neptuna, ki se bo dopolnil ob 6.01. uri, nas bo pospremil v nov dan z najlepšimi sanjami. Obveznosti bomo želeli preložiti na kakšen drug dan.

V popoldanskem času, ob 15.18. uri, bodo na vrsti energije, ki jih bosta spodbudila Luna v kvadratu z Merkurjem. Več bo raztresenosti, jezikanja in nemira. Nič ne bo tako kot bi želeli.

Tudi zvečer nas Lunin sekstil s Plutonom ne bo pustil ravnodušne. Intenzivnost vsega doživljanja se bo močno kazala v naših odzivih. Trdno bomo odločeni, kaj želimo in zato bomo delovali bolj nekompromisno.

Splošno astro analizo je pripravila Špela Plemelj about_Spela  in poudarja, da splošni vplivi barvajo ozračje, energije dneva. Posamezniki pa imamo svoj lastni ritem usklajen s svojo rojstno karto.