9. 6. 2017, Zvezdni utrinki.

pogled, ki navdihuje

Dobro jutro drage moje, dobro jutro dragi moji!

No pa imamo dan polne Lune. Danes me je pozdravila na vse zgodaj, tam okrog treh zjutraj je posvetila v mojo spalnico in jo osvetljevala vse dokler ji zgodnja jutranja svetloba ni vzela moči. Iz postelje sem jo gledala zahajati in ker mi ta moja sokolja narava, če vedno omogoča videti tudi male stvari, sem gledala Saturna, ki je skupaj z njo zapuščal območje nad horizontom.

Moja prva misel je bila ponižnost, ponižnost pred malim velikanom. »Naj se zgodi, kar mora«, so se sestavljale moje misli, »Nauči me reda, dela, odgovornosti,« sem v sebi govorila s tem strogim učiteljem.

Moja, kljub letom,  otroško in igriva narava,  vedno bolj razume pomen in smisel Saturna. Vedno bolj ve, da ni prave ljubezni brez meja, odgovornosti, dolžnosti, brez tega, da določene stvari narediš, ne glede na čustveno stanje.

Zakaj toliko o Saturnu? Ker je vkodiran v tokratni ščip in nas bo učil odgovornosti, reda, sprejemanja situacij, ki so naporne, a nujne, za doživeti.

Luna še vedno v pretirano pogumnemu bojevniku, ki nekompromisno širi svojo resnico in neutrudno beži v nove in nove situacije. Hektično, kolerično, hitro in vznemirljivo ozračje, kot se za strelca spodobi. Ker pa je vse skupaj v času polne Lune nas lahko vsa nabita strastna čustva prav mečejo iz ravnotežja.

Venera je danes na višku Lune, kar govori, o tem, da bomo znali uživati v čutnih radostih življenja, da bo več priložnosti za veselje, pa tudi za zaslužek. Venera se zelo hitro bliža seksilu z Marsom, kar dodaja strasti, veselje do življenja, radost do vsega lepega, kar nam ta Zemljica nosi. Kot ponavljam zadnje tri dni je zaradi eksaktnosti sekstila v času ščipa, njegov vpliv daljši in močnejši. Tako da bo ljubezen, strast in vznemirjenje v zraku.

Kaj rabimo danes? Distanco do svojih čustev, distanco do svojih strasti, distanco do vsega vznemirjenja, ki nas bo hotelo peljati od enega do drugega vala in nas raztreslo preko vsega. Čeprav se zdi, da je bolje jahati strelca, kot se potapljati s škorpijonom, zna strelčev konj pobezljati in postati brez kontrole uničevalen. Zato  je nujno v sedlu ostati nadzorovan.

Ovni boste imeli ščip v vašem devetem polju, zato bo v vas veliko poguma in volje uresničiti svoje sanje. Uspehi pri izobraževanju. Potovanje.

Biki boste imeli ščip v vašem osmem polju, zato je potrebna previdnost na finančnem področju, možni so nepričakovani stroški.

 Dvojčki imate ščip v vašem sedmem polju, tako boste razmišljali o poslovnem sodelovanju, ali pa spremembe v zasebnem partnerstvu.

Rakom pade ščip v njihovo šesto polje, tako prihajajo spremembe vezane na delavno okolje, sodelavce, ali pa na dnevno rutino.

Levom pade ščip v njihovo peto polje in jim nosi novo veselje, novo ljubezen, nov hobi.

Device boste imele ščip v četrtem polju, zato prihajajo spremembe na zasebno področje. Lahko samo preuredite dom.

Tehtnicam pade ščip v tretje polje, tako bo veliko komunikacije, dogovorov, in pa tudi premikov.

Škorpijonom pade ščip v drugo polje in prinaša spremembe na finančno področje.

Strelci boste imeli ščip v vašem prvem polju in boste sami podvrženi spremembam. Vaš videz, narava ali pa lahko celo neka sprememba glede zdravja.

Kozorogom ščip pade v njihovo dvanajsto polje, tako lahko izvedo skrivnost, ki jim bo najedala živce.

Vodnarjem pade ščip v enajsto polje nosi nove vizije in pa spremembe v prijateljskem krogu.

Ribe boste deležne ščipa v desetem polju in imele s tem spremembe v odnosu z nadrejenimi ali glede poklicnega področja.

Pri tem naj se ve,

Da te ne dela pripadnika enega znamenja to

Da imaš tam Sonce

Da si to po horoskopu, kot se reče

Naj se ve

Da je neko znamenje zate pomembno

Če imaš tam več kot en planet

Ali pa imaš tam ascendent.

Zvezdne utrinke piše Mihaela Malečkar.