9. in 10. 9. 2017, Vikend delavnica karmične sinastrije.

karma

In življenja v življenje ustvarjamo vezi, zaradi katerih, se sedaj z nekom počutimo na določen način, z drugimi drugače. Vtisi iz preteklih življenj nas ponovno povlečejo v take in drugačne življenjske vrteljake. Astrologija nam s karmično sinastrijo omogoča vpoglede v tovrstne vrtiljake in nam pomaga razumeti, uvideti in določene odnose dvigniti na višjo raven.

Astrologinja Mihaela se že štirinajst let profesionalno ukvarja z astrološkim svetovanjem in poučevanjem astrologije. Leta 2003 je z odliko opravila diplomo v šoli astrologije Stella, več let je obiskovala predavanja srbskega astrologa Aleksandra Imširagića. Poučevala je v šoli astrologije Stella, vodila veliko svojih delavnic. Je ustanoviteljica in vodja Astrološkega inštituta, za katerega je napisala tudi največ študijskega gradiva in v katerem poučuje že nekaj let. Že vrsto let se pojavlja v različnih revijah, ter na različnih televizijah, vedno z jasno vizijo, da povzdigne vrednost astrologije v suvereno vedo.

Delavnica ponuja na veliko primerov bomo odkrivali tehnike razumevanja dinamike odnosov, kot posledice preteklih skupnih zgodb. Spoznavali bomo kje smo v določenem odnosu, koliko sorodnosti, bližine in skupne kilometrine imamo, ter hkrati tudi,  kaj se skozi določen odnos učimo.

Kraj, čas delavnice: Vikend delavnica bo potekala 9. in 10. julija od 9. h zjutraj do 20h zvečer z vmesno dvournim odmorom za kosilo. Delavnica bo potekala  v prostorih zavoda, na naslovu trg padlih borcev 8, Rakek.   

Cena delavnice  je 168 evrov. Znesek se poravna na račun Astrološkega inštituta, Cesta v Kostanj 6, Ljubljana, Banka Koper: SI56 1010 0005 2013 723. Prosimo vas, da ne prinašate gotovine.

Od vas pričakujemo: poznavanje astroloških simbolov ter seznanjenost z  znamenji, planeti, hišami in aspekti. Prijavo na astroloski.institut.slo@gmail.com ali 031-255-619.