8. 10. 2016, Tečaj razlage rojstne karte v Novem mestu.

mihaela-katka-6

Astrologinja Mihaela Malečkar nas bo korak za korakom naučila kaj vse v natalni karti je potrebno preučiti, da bi lahko dobro ocenili potenciale človeka na točno določenem življenjskem področju.

Astrologinja Mihaela se že štirinajst let profesionalno ukvarja z astrološkim svetovanjem in poučevanjem astrologije. Leta 2003 je z odliko opravila diplomo v šoli astrologije Stella, več let je obiskovala predavanja srbskega astrologa Aleksandra Imširagića. Poučevala je v šoli astrologije Stella, vodila veliko svojih delavnic. Je ustanoviteljica in vodja Astrološkega inštituta, za katerega je napisala tudi največ študijskega gradiva in v katerem poučuje že nekaj let. Že vrsto let se pojavlja v različnih revijah, ter na različnih televizijah, vedno z jasno vizijo, da povzdigne vrednost astrologije v suvereno vedo.

Tečaj ponuja Korak za korakom bomo spoznavali kaj vse v natalni karti je potrebno preučiti, da bi lahko dobro ocenili potenciale človeka na točno določenem življenjskem področju. K vsakemu predavanju dobite pripadajoče gradivo in domačo nalogo.

Kraj, čas tečaja : Tečaj bo potekal vsako drugo  soboto. Začeli se bomo v soboto 8. 10. 2016, potekal bo od 9h do 15h v prostorih Društva upokojencev Novo mesto, na naslovu Čitalniška 1, Novo mesto.

Cena delavnice : 56 šolskih ur dolg tečaj je vreden 392 evrov. V primeru takojšnega plačila imate 10% popusta, s tem je vednost  tečaja 353 evrov. Obstaja pa tudi možnost plačila v štirih obrokih, vsak obrok je 98 evrov. Prvi obrok se poravna pred tečajem, ostale pa do 5. v mesecu,   na račun Astrološkega inštituta, Cesta v Kostanj 6, Ljubljana,  Banka Koper: SI56 1010 0005 2013 723. Prosim ne nosite gotovine.

Od vas pričakujemo poznavanje astroloških simbolov, minimalno znanje astrologije, torej, da veste, kaj znamenja, planeti in hiše predstavljajo in da poznate aspekte. Prijavite se na elektronski naslov astroloski.institut.slo@gmail.com, ali na telefon štev. 031-255-619.