7. in 8. oktober 2017, Vikend delavnica sinastrije.

dotik

Že brati astrološko karto zahteva veliko znanja in veščine, brati dve karti skupaj in razumeti naravo odnosa, zahteva še toliko več znanja in veščine. Zato smo organizirali vikend delavnico, na kateri bomo obnovili korake astrološke analize nekega odnosa in vas popeljali k sintezi in razumevanju le tega.

Astrologinja Mihaela se že štirinajst let profesionalno ukvarja z astrološkim svetovanjem in poučevanjem astrologije. Leta 2003 je z odliko opravila diplomo v šoli astrologije Stella, več let je obiskovala predavanja srbskega astrologa Aleksandra Imširagića. Poučevala je v šoli astrologije Stella, vodila veliko svojih delavnic. Je ena od ustanoviteljic Astrološkega inštituta Aquarius Astro, kjer je tudi vodja izobraževanja , za katerega je napisala tudi največ študijskega gradiva in v katerem poučuje že nekaj let. Že vrsto let se pojavlja v različnih revijah, ter na različnih televizijah, vedno z jasno vizijo, da povzdigne vrednost astrologije v suvereno vedo.

Delavnica ponuja natančno, po korakih, na več primerih, kako se nek odnos analizira in kako kasneje, korak za korakom prihaja do bistvenih spoznanj o odnosu, torej do sinteze. Delali bomo na kartah slušateljev, v kolikor le ti do želijo, seveda.

Kraj, čas delavnice: gre za vikend delavnico, ki bo potekala 7. in 8. oktobra od 9h zjutraj do 20h zvečer z vmesno dvournim odmorom za kosilo. Tisti, ki potrebujete prenočišče iz soboto na nedeljo sporočite. V prostorih inštituta sta dva prosta ležišča, možno pa je rezervirati sobo tudi nekaj minut hoje od našega sedeža, v gostišču Furman.

Cena delavnice je  168 EUR. Za vse, ki se niste učili sinastrije na naši šoli, lahko učbenik k tečaju Astrologije odnosov dokupite za 50 evrov. Vsi, ki ste na Astrološkem inštitutu obiskovali tečaj Astrologije odnosov imate kar 50% popusta in je cena za celoten vikend tečaj 84 evrov. Znesek se poravna pred tečajem  na račun Astrološkega inštituta Aquarius Astro, Trg padlih borcev 8, Rakek, Banka Koper: SI56 1010 0005 2013 723.

Od vas pričakujemo Prijavo. Radovednost. Znanje osnov astrologije.