6. 10. 2017, Tečaj tehnik astrološkega predvidevanja.

astrološka ura 2

“”Astrologija ni napovedovanje”, napol zakričim, ko nekdo uporabi ti dve besedi v istem stavku. Pa vendar je na astrologiji nekaj časovnega, z astrologijo je moč predvideti, kdaj se bo neka v rojsti karti napisana zgodba dogodila, materializirala. Šele ko spoznamo tehnike predvidevanja, se zares lahko zgrozimo, kako je vse grozljivo predvidljivo in kako astrologija nedvomno deluje. ” pravi astrologinja Mihaela.

Astrologinja Mihaela se že štirinajst let profesionalno ukvarja z astrološkim svetovanjem in poučevanjem astrologije. Leta 2003 je z odliko opravila diplomo v šoli astrologije Stella, več let je obiskovala predavanja srbskega astrologa Aleksandra Imširagića. Poučevala je v šoli astrologije Stella, vodila veliko svojih delavnic. Je ena od ustanoviteljic Astrološkega inštituta Aquarius Astro, kjer je tudi vodja izobraževanja , za katerega je napisala tudi največ študijskega gradiva in v katerem poučuje že nekaj let. Že vrsto let se pojavlja v različnih revijah, ter na različnih televizijah, vedno z jasno vizijo, da povzdigne vrednost astrologije v suvereno vedo.

Tečaj ponuja  postopno učenje skozi najpogosteje uporabljene tehnike predvidevanja, tistih tehnik, ki nam pomagajo razumeti, zakaj se je kaj dogodilo, točno ko se je dogodilo in pa seveda kaj nas čaka (sekundarne, tercialne progresije, deklinacije, tranziti, mrki, lunacije, povratki…).  Veliko teorije še mnogo več vaje in seveda tudi gradivo k tečaju, ki ga je napisala Mihaela Malečkar.

Kraj, čas tečaja : Tečaj bo potekal ob petkih. Začeli se bomo v petek 6. oktobra, od 16:0 do 19:45 na Inštitutu za razvoj osebnostnih veščin Zavod KRATOS Ljubljana, Vrhovci c. XV/8, 1000 Ljubljana, SLO, www.kratos.si. Parkirajte pred trgovino Spar na Vrhovcih. In greste peš po mali ulici, točno nasproti vhoda v Spar, hiša na koncu ulice, na desni, edina, ki ima streho v obliki zvonca, učilnica je v kleti. Tisti, ki prihajate z mestnim avtobusom, pa vas bo k nam pripeljala 14-ka.

Cena 64 urenega tečaja je 448 EUR. Znesek je moč poravnati v štirih obrokih, vrednost obroka je 112 evra. Prvi obrok se poravna pred začetkom tečaja, ostale pa do 5. v tekočem mesecu.  V primeru plačila celotnega zneska je popust 10%, s popustom je tečajnina 403 evre. Znesek se poravna pred tečajem  na račun Astrološkega inštituta Aquarius Astro, Trg padlih borcev 8, Rakek, Banka Koper: SI56 1010 0005 2013 723.

Od vas pričakujemo Prijavo. Radovednost. Znanje osnov astrologije.