5. 10. 2016, Tečaj uvod v astrologijo I v Ljubljani

m2-barvna-r

Astrologinja Mihaela Malečkar vas bo popeljala v svet astrologije, vodila na poti spoznavanja pomembnih gradnikov astrološke karte ter načinov njihovega povezavanja.

Astrologinja Mihaela se že štirinajst let profesionalno ukvarja z astrološkim svetovanjem in poučevanjem astrologije. Leta 2003 je z odliko opravila diplomo v šoli astrologije Stella, več let je obiskovala predavanja srbskega astrologa Aleksandra Imširagića. Poučevala je v šoli astrologije Stella, vodila veliko svojih delavnic. Je ustanoviteljica in vodja Astrološkega inštituta, za katerega je napisala tudi največ študijskega gradiva in v katerem poučuje že nekaj let. Že vrsto let se pojavlja v različnih revijah, ter na različnih televizijah, vedno z jasno vizijo, da povzdigne vrednost astrologije v suvereno vedo.

Tečaj ponuja:  Na tečaju bomo spoznali vsa osnovna dejstva, s pomočjo katerih se lahko naučimo brati stari simbolni jezik, astrološko karto.  V karto bomo vrisovali pomembne astrološke elemente in se na ta način spoznavali sprva s svojo karto, potem pa tudi s kartami naših najbližjih.  K vsakemu predavanju dobite pripadajoče gradivo in domačo nalogo.

Kraj, čas tečaja: Kraj, čas tečaja : Začeli bomo v sredo 5. oktobra,. Tečaj bo potekal vsako drugo sredo, po sedem šolskih ur, od 16:00 do 21:15  na Inštitutu za razvoj osebnostnih veščin Zavod KRATOS Ljubljana, Vrhovci c. XV/8, 1000 Ljubljana, SLO, www.kratos.si. Parkirajte ob šoli, ne parkirajte pred Sparom, ker spuščajo zapornice ob 20h. Ulica, ki jo iščete je točno nasproti vhoda v parkirišče pred Sparom, hiša na koncu ulice, na desni, edina, ki ima streho v obliki zvonca, učilnica je v kleti. Tisti, ki prihajate z mestnim avtobusom, pa vas bo k nam pripeljala 14-ka.

Cena tečaja: Cena tečaja je  280 EUR. V primeru enkratnega plačila, imate 10%  popusta,  znesek s popustom je 252.  Možno pa je tudi plačevanje na obroke. Vsak od treh obrokov znaša 93 evrov. Znesek se poravna pred tečajem  na račun Astrološkega inštituta, Cesta v Kostanj 6, Ljubljana,  Banka Koper: SI56 1010 0005 2013 723. Prosim ne prinašajte gotovine.  

Prijava na tečaj in/ali vpis v prvi letnik  na astroloski.institut.slo@gmail.com ali 031-255-619.