29. 7. 2017, POLETNI SKOK V ASTROLOGIJO.

Špela Plemelj 3
POLETNI SKOK V ASTROLOGIJO
Sobota 29. Julij ob 9.30. – 16.00.
Gunclje, Kosjeva 1, Šentvid Ljubljana
Cena 38€
Prijava na spela@razkrij.si
Vodim Špela Plemelj
V teh poletnih dneh vas vabim, da se mi pridružite na enodnevni delavnici astrologije Poletni skok v astrologijo. Delavnica je primerna za začetnike, ki bi se radi spoznali z osnovami astrologije, kot tudi za poznavalce, ki bi radi svoje znanje astrologije dopolnili in obogatili.
V soboto 29. julija si vzemite čas za nova znanja na področju astrologije. Seznanili se boste z astrološkimi temami in vsebinami, kot so; zodiakalna znamenja; kardinalna, fiksna in gibljiva znamenja; vladarji znamenj in njihove karakteristike in še kaj. S svojo udeležbo boste korenito prispevali k poznavanju astroloških pojmov in ostale vsebine.
Zagotovo poznate karakteristike vseh 12 astroloških znamenj, vendar nikoli ni prepozno, da spoznate še kaj novega, kar vam bo pomagalo pri prebiranju horoskopov.
Delavnica je zasnovana tako, da boste tudi sami aktivno udeleženi v samem programu. Spoznali se boste s svojo astrološko karto in dobili informacije o tem kaj je pomembno v vaši karti. Zaželeno je, da bomo odkrito obravnavali vsebine posameznikovih astroloških kart in se skupaj seznanjali z astrologijo na podlagi kart udeležencev. V ta namen je priporočljivo, da mi na email spela@razkrij.si posredujete svoje rojstne podatke (datum, letnico, uro in kraj rojstva), da bom lahko za vsakega pripravila njegovo osebno rojstno karto. Na ta email sem dosegljiva tudi za vsa morebitna vprašanja.
Potrebna je predhodna prijava na email spela@razkrij.si, saj je število mest omejeno. Prijave zbiram do petka 28. julij 2017. Cena za udeležbo na delavnico je 38€ na osebo. V kolikor se prijavite v paru ali več oseb hkrati, je cena 30€ na osebo.
Delavnico bom vodila astrologinja Špela Plemelj. Z astrologijo se ukvarjam že več let in si želim nekaj osnovnih znanj podeliti med ljudi. Vabim vse, ki vas pritegnejo vsebine povezane z astrologijo, osebnim razvojem in poznavanjem sebe in svojih vzorcev.