29. in 30. julij 2017, vikend delavnica RRK

planeti-2

Človek, ki ve kako se plava, pa ne zaplava, ni ravno plavalec, kajne. Tako tudi človek, ki ve vse o astrologiji, pa ne zna brati astrološke karte, ni ravno astrolog. In zato smo pripravili zelo  dinamičen vikend, ko se bomo skozi veliko praktičnih primerov urili in izurili v branju natalne karte.

Astrologinja Mihaela se že štirinajst let profesionalno ukvarja z astrološkim svetovanjem in poučevanjem astrologije. Leta 2003 je z odliko opravila diplomo v šoli astrologije Stella, več let je obiskovala predavanja srbskega astrologa Aleksandra Imširagića. Poučevala je v šoli astrologije Stella, vodila veliko svojih delavnic. Je ustanoviteljica in vodja Astrološkega inštituta, za katerega je napisala tudi največ študijskega gradiva in v katerem poučuje že nekaj let. Že vrsto let se pojavlja v različnih revijah, ter na različnih televizijah, vedno z jasno vizijo, da povzdigne vrednost astrologije v suvereno vedo.

Delavnica ponuja prikaz praktičnega dela razlage rojstne karte. Povedano po domače dva dni bomo več astroloških kart razlagali skozi najrazličnejša življenjska področja.

Kraj, čas delavnice: Vikend delavnica bo potekala 29. in 30. julija od 9h zjutraj do 20h zvečer z vmesno dvournim odmorom za kosilo. Delavnica bo potekala  na sedežu zavoda. Naslov je Trg padlih borcev 8, 1381 Rakek. Če potrbujete prenočišče iz sobote na nedeljo nam prostim sporočite. 

Cena delavnice  je 168 evrov. Znesek se poravna na račun Astrološkega inštituta, Cesta v Kostanj 6, Ljubljana, Banka Koper: SI56 1010 0005 2013 723. Prosimo vas, da ne prinašate gotovine. V kolikor ste tečaj Razlage rojstne karte v okviru Astrološkega inštituta že obiskovali, je cena za vas razpolovljena, torej samo 84  evrov. Udeleženci delavnice lahko kupijo tudi učbenik, ki v šoli paše k tečaju razlage rojstne karte.

Od vas pričakujemo: poznavanje astroloških simbolov ter seznanjenost z  znamenji, planeti, hišami in aspekti. Prijavo na astroloski.institut.slo@gmail.com ali 031-255-619.