28. 5. 2017, Zvezni utrinki.

me 2

V zraku je ena posebna, drugačna energija, ki se lahko zdi, da jo komaj nosimo, vendar če ji dovolimo, nas bo prerodila.

Čudovito nedeljo vsem skupaj!

Mirno jutro z Luno v raku, Merkurjem, ki se harmonično veže na nežnega Neptuna, nosi nežne besede, čarobne misli in predvsem veliko miru in tišine. Tihe usklajenosti z najbližjimi. Toda proti večeru se bo vedno bolj krepila napetost.

Na nebu se sestavljata kar dva Zmaja in oba skupaj tvorita Odprto pismo. Samo astrologi razumejo o čem govorim. Astrološke konfiguracije so združki, kjer se različne planetarne energije močno preletajo in povezujejo in tvorijo zelo pomembno energijo in sporočilo.

En zmaj je: Opozicija Marsa in Saturna se veže s seksili in trigoni na konjunkcijo Venere in Urana na eno stran, ter Severnega Luninega vozla na drugi strani. Glava Zmaja je tu Mars v dvojčku.

Drugi zmaj je: Severni in Južni lunin vozel se z ene strani veže na Saturna z druge strani na konjunkcijo Venere in Urana. Glava Zmaja je na Južnem vozlu v vodnarju.

Energija Zmaja je energija Plutona in kljub temu, da ima v sebi energetski potencial atomske bombe, zahteva pogum za preobrazbo, življenje nas s pomočjo Zmaja na novo rodi, nas porine iz ene energije v drugo, iz enega stanja bivanja v drugega. Ogromno energije lahko doživljamo tudi kot agresivnost, napadalnost, težko obvladamo vso to energijo, težko jo ljudje nosimo, še manj pa smo pripravljeni na preobrazbo. Toda dragi moji, če se pripravimo na preobrazbo, tega časa nikoli ne bomo pozabili, saj bomo s tem naredili kvantni skok v osebnem razvoju, v stanju zavesti, v razumevanju življenja. Zato pri Plutonovi energiji ni druge, kot da smo pogumni in da si dovolimo trpljenje in pritiske in jim sledimo, kot je potrebno v trenutku poroda slediti popadkom. Popadki so fizično neprijetni, vendar brez njih se telo ne more pripraviti na to, da rodi,  da da iz sebe čudovito novo bitjece.

Torej oba Zmaja nas učita in nas vodita v to, da se rodimo na novo. Zelo se nam bo na trenutke zdelo, da bi najraje nekoga ubili, da se nam bo kar zmešalo, vendar v resnici, je treba samo skozi bolečino, predihat popadek, za popadkom, ne glede na to kako je vsak naslednji bolj naporen, in kako je vsak naslednji nekoliko bližje ter slediti naravno nagnjenje k rojevanju in potem bomo rodili same sebe.

No če preštudiramo še odprto pismo. Torej obe opoziciji, opozicija vozlov in opozicija Marsa in Saturna sta povezani s seksili, ter na ta način ustvarjata mistični pravokotnik, le ta se odpira na konjunkcijo Venere in Urana v ovnu, tako je izhod teh energij v adrenalinsko pustolovski ljubezni, ali moderni umetnosti, predvsem odprti se novemu in vznemirljivemu, pa če je to preko umetnosti,  ljubezni ali veselju (plesu, moderni elektronski glasbi).

Vem, danes sem preveč astrološka in seveda bom ta tekst preuredila in oddala tudi za bolj resne astro teme, sam se mi je zdelo zelo pomembno, da vam povem, da je v zraku ena posebna, drugačna energija, ki se lahko zdi, da jo komaj nosimo, vendar če ji dovolimo, nas bo prerodila.

 

 

Ovni posvetite se svojim najbližjim, rabijo vašo podporo. V večernih urah pa prenesite notranjo napetost.

Biki boste v glavnem mirni in zadovoljni. Bilo bo dobro, da si privoščite nekaj vznemirljivega, adrenalinskega in nahranite Venero.  

Dvojčkom  bo dopoldanski mir omogočal intuitivne uvide v stvari, kasneje več energije tudi za delo.

Raki boste dopoldan uživali v duše polnem doživetju, večer pa nosi oživitev pritiskov iz realnega sveta.  

Levi se rabite umakniti in sprostiti, si nabrati novih moči. Danes morje hrani vašo dušo.

Device boste vedno bolj jasno videle v ozadje stvari, kljub vsemu boste mirne in tihe.

Tehtnice si ne boste mogle pomagati in če ne prej v večernih urah vsaj v mislih odšle v službo.

Škorpijoni uživate v tej nežni in čustveni energiji. Za videzom bojevnika, je toplo srce.

Strelci res ne marate energije raka, ta pasivnost vas ubija, toda ni druge, soočiti se je treba s svojimi čustvi.

Kozorogi boste znali uživati v miru, še toliko bolj ob pravi osebi.

Vodnarji ne boste mogli pobegniti od svojih obveznosti, celo v nedeljo bo treba delati.

Ribe boste uživale v miru in lepih odnosih. Morje bi najbolje nahranilo vašo dušo.

Pri tem naj se ve,

Da te ne dela pripadnika enega znamenja to

Da imaš tam Sonce

Da si to po horoskopu, kot se reče

Naj se ve

Da je neko znamenje zate pomembno

Če imaš tam več kot en planet

Ali pa imaš tam ascendent.

Zvezdne utrinke piše Mihaela Malečkar.