27. 5 2017, Zvezdni utrinek.

najina jutra v Allegru 2

Dopoldanski čas je dobro izkoristiti za intelektualno delo, pogovore, dogovore, pisanje. Popoldanski čas pa je namenjen urejanju doma, negi rastlin, obisku domačih, objemu svojih najbližjih, mirnemu času, ki ga damo za svoje najbližje.

Dobro jutro drage moje, dobro jutro dragi moji!

Želja podaljšati počitek, saj me je neprespana, s skrbmi polna noč, prej utrudila kot spočila, je vzrok, da sem se prebudila v že svetlo jutro. Nemirna noč (Luna je povezala opozicijo Marsa in Saturna) je imela tudi svoje prednosti, prebujena sem ponoči večkrat zrla v zvez polno nebo. Zakaj zvezde? V njih je upanje, s pogledom na njih gledamo en drugi čas, en drugi svet in neizmerno možnosti in priložnosti,neomejenost.

Danes dopoldan bo Luna še vedno v znamenju dvojčka in šele ob pol dveh se premakne v znamenje raka.

Ne vem a ste se že naveličali razdvojenosti dvojčka, ali vam je dana predvsem njegova igrivost. Zjutraj se Luna lepo poveže z Uranom in kasneje  dopoldan še s Severnim Luninim vozlom. S tem se spodbujajo veliki družbeni premiki, ki jih Uranova vez z vozli nosi. Na osebni ravni pa so možni zanimivi prebliski, ideje, koristna sodelovanja in povezovanja. Proti enajsti  uri nekaj več čustvene ranljivosti, saj se Luna neharmonično poveže s Kironom.

Lunin vstop v znamenje raka nosi eno drugo energijo. Tisoče misli, ki so se v zadnjih dneh kregale in borile za pravo mesto, bodo utihnile. Ostal bo mir in tišina, toda na to tišino pridejo čustva. In čustva bodo povedala resnico, ki je misli na žalost ne znajo povedati. Koga zares ljubimo, čigavi smo, komu pripadamo, za koga smo pripravljeni dati vse. Luna v raku nas kliče, da svojim najbližjim damo vso svojo pozornost. Nekoliko pozabimo vse kar je treba, vse kar se mora, in se ne ubadamo več s tem kdo je imel prav in kdo ne, samo bodimo en za drugega, biti za svoje.

 

Ovni po vznemirljivem dopoldnevu, bo čas za domače.

Biki boste dopoldan razmišljali o financah in sikali rešitve na tem področju. Popoldan pa se obeta mir in prijeten dan.

Dvojčki boste še zelo živahni dopoldan, popoldan pa se boste umirili, želeli boste kaj dobrega pojesti, kaj dobrega popiti in se malo spočiti.   

Rakom bo popoldanska sprememba znamenja prinesla veliko miru, tišino, globino in zadovoljstvo.

Levom bo dopoldne več kot prijetno, popoldan pa bo čas za počitek in umik.

Device boste vesele, da se prehitro in pretirano obremenjujoče odgovorno obdobje zaključuje in bo tudi za vas življenje bolj mirno in prijetno.

Tehtnice boste uživale v vznemirljivem dopoldnevu, rak pa vas bo spominjal na vaše odgovornosti. Dajte dušo v svoje delo.

Škorpijoni boste delavni, a pod stresom v dopoldanskih urah. Popoldan pa vam življenje prinaša pomiritev, zadovoljstvo in občutek, da je vse kot mora biti.

Strelcem bo vznemirljivo dopoldne prijetno. Rakova energija pa vas bo prisilila v čustveno predelovanje in v soočanje, da so vaša čustva nekaj, na kar ne morete vplivati.

Kozorogi boste dopoldan zelo delavni, popoldan pa se bo vse umirilo in po potrebno slišati svoja čustva, dajte pozornost tistim, ki jih imate radi.

Vodnarjem dopoldan nosi prečudovito in vznemirljivo energijo, ki pomaga razmišljati in ustvarjati. Popoldan pa vas kliče k delu v in okrog doma.

Ribe boste imele veliko pozornosti na domu. Prehod Lune v raka nosi prijetnejše in mirnejše energije. Več veselja, več sreče.

Pri tem naj se ve,

Da te ne dela pripadnika enega znamenja to

Da imaš tam Sonce

Da si to po horoskopu, kot se reče

Naj se ve

Da je neko znamenje zate pomembno

Če imaš tam več kot en planet

Ali pa imaš tam ascendent.

Zvezdne utrinke piše Mihaela Malečkar.