27. 10. 2017, Tečaj uvod v astrologijo I v Ljubljani.

astrologija uva 3

Astrologija je simbolni jezik, ki ima zelo veliko povedati o naravi človeka. Omogoča nam uvid v nas sama, druge in življenje. Toda, da bi znali brati astrološko karto, se moramo naučiti njenega jezika. Tečaj Uod v astrologijo I, je začetni tečaj, ki vas vodi, korak za korakom, skozi vse najpomembnejše elemente karte in njihove kombinacije.

Astrologinja Špela je diplomirana filozofinja, kmalu diplomirana astrologinja, za enkrat pa pridno združuje znanje in se izpopolnjuje z modrostmi astrološkega, logičnega sklepanja in simbolnega povezovanja. Njen talent in pridno delo smo na Astrološkem inštitutu kmalu prepoznali in ji ponudili možnost sodelovanja. Od takrat se podaja skupaj z nami in predstavlja astrologijo po Sloveniji. Njene splošne vplive pa si lahko dnevno preberete na naši internetni strani.

Tečaj ponuja:  Na tečaju bomo spoznali vsa osnovna dejstva, s pomočjo katerih se lahko naučimo brati stari simbolni jezik, astrološko karto.  V karto bomo vrisovali pomembne astrološke elemente in se na ta način spoznavali sprva s svojo karto, potem pa tudi s kartami naših najbližjih.  K vsakemu predavanju dobite pripadajoče gradivo in domačo nalogo.

Kraj, čas tečaja: Začeli bomo v petek 27.10.2017. Tečaj bo potekal vsak petek, po štiri šolske ure, od 17.00. do 20.00 ure na sedežu četrtne skupnosti Črnuče, Dunajska cesta 367, Ljubljana. To je poleg trgovine Merkator. Parkirate lahko na bližnjih parkiriščih, ki so okrog blokovskih naselij.Tisti, ki prihajate z mestnim avtobusom, pa vas bo k nam pripeljala 6-ka.

Cena tečaja:  je  280 EUR. V primeru enkratnega plačila, imate 10%  popusta,  znesek s popustom je 252.  Možno pa je tudi plačevanje na tri obroke. Vsak od treh obrokov znaša 93 evrov. Znesek se poravna pred tečajem  na račun Astrološkega inštituta Aquarius Astro, Trg padlih borcev 8 Rakek,  Banka Koper: SI56 1010 0005 2013 723. Prosim ne prinašajte gotovine.  

Prijava na tečaj in/ali vpis v prvi letnik  na astroloski.institut.slo@gmail.com ali 031-255-619.