03. 10. 2016, Tečaj razlage rojstne karte v Novi gorici.

Jasmina 7

Astrologinja Jasmina Krt nas bo korak za korakom naučila kaj vse v natalni karti je potrebno preučiti, da bi lahko dobro ocenili potenciale človeka na točno določenih življenjskih področjih.

Predavatelj: Jasmina Krt je po prvotni izobrazbi univ. dipl. ekonomistka, danes predana astrologinja, svetovalka, učiteljica in vodja raziskovalnega oddelka na Astrološkem inštitutu. Zanima jo astrologija kot celota, še posebej pa Psihološka in Energijska astrologija, področje Astromedicine in Energijske psihologije. Že od samega začetka oddaje Klepet ob kavi jo lahko spremljate v sproščenih pogovorih o astrologiji in še marsičem, piše za tiskane in internetne časopise, bila je gostja na Tedniku, predava na večjih dogodkih, podjetjem in zaključenim skupinam. Napisala je že nekaj astroloških raziskav in astrološkega gradiva. Njeno poslanstvo je vsekakor ljudem približati pravi koncept in smisel Astrologije ter tako pomagati ljudem, da se cenijo, ljubijo in dosežejo harmonično življenje sami s seboj in posledično v odnosih.

Tečaj ponuja Korak za korakom bomo spoznavali kaj vse v natalni karti je potrebno preučiti, da bi lahko dobro ocenili potenciale človeka na točno določenem življenjskem področju. K vsakemu predavanju dobite pripadajoče gradivo in domačo nalogo.

Kraj, čas tečaja : Tečaj bo potekal ob ponedeljkih od 17h do 21.. Začeli se bomo 3. oktobra  v prostorih Centra Medicel na Tumovi ulici 5, Nova gorica.

Cena delavnice : 56 šolskih ur dolg tečaj je vreden 392 evrov. V primeru takojšnega plačila imate 10% popusta, s tem je vednost  tečaja 353 evrov. Obstaja pa tudi možnost plačila v štirih obrokih, vsak obrok je 98 evrov. Prvi obrok se poravna pred tečajem, ostale pa do 5. v mesecu,   na račun Astrološkega inštituta, Cesta v Kostanj 6, Ljubljana,  Banka Koper: SI56 1010 0005 2013 723. Prosim ne nosite gotovine.

Od vas pričakujemo poznavanje astroloških simbolov, minimalno znanje astrologije, torej, da veste, kaj znamenja, planeti in hiše predstavljajo in da poznate aspekte. Prijavite se na elektronski naslov astroloski.institut.slo@gmail.com, ali na telefon štev. 031-255-619.

Urnik vam bo naknadno posredovala predavateljica.