26. 5. 2017, Zvezdni utrinki.

kraljična

Dan je namenjen pogovorom,  predstavitvi projektov, intelektualnim izzivom, prenašanju informacij, pametnim nakupom in še pametnejšim prodajam, krajšim potovanjem. Poslovnim in finančnim dogovorom. Veliko gibanja, pa če je to intelektualno ali konkretno. V popoldanskih in večernih urah pa je dan najbolj od vsega namenjen druženju, zabavi in veselju.

Dobro jutro drage moje, dobro jutro dragi moji!

Pogled skozi okno mi je še ne dolgo nazaj krasila z zvezdami okrašena noč. Toda nebo se pikico za pikico svetli in se barva v čudovito temno modro svetlobo, ki pomirja in nosi navdih.

Ta tiha jutra, ko vse spi, in sem sama s ptičjim petjem, astrološko karto današnjega dne in svojimi mislimi  so postala skoraj meditativni uvod v dan.

Luna bo tudi, pikico za pikico rasla in ves čustveni svet navdajala z navdihom, in novo močjo za naprej. Karta včerajšnjega mlaja za Sloveniji ni najlažja, saj sta se na osi Ascendenta in Descendent znašla dva malefika. Torej opozicija Marsa in Saturna je postal kotna, kot rečemo astrologi, in prinašala strahove in odločitve iz njih, ker pa je Mars v dvojčkih tudi nesreče na cesti in zastoje.

Opozicija Marsa in Saturna se bo počasi sestavljala, dokler v ponedeljek ne bo eksaktna, zato je še vedno potrebna previdnost na cesti in je pomembno, da se bodrimo v življenje, znamo nositi napore, ki nam pripadajo in ne glede na obremenitve vztrajamo.

Danes je Luna v dvojčkih, tako se življenje pohitri, ritem postaja hiter do sem pa tja prav kaotičen. Splete se veliko pogovorov, nekateri so bolj površinski, drugi pa so zaradi Merkurja v biku lahko poslovno konstruktivni in finančno koristni. Merkur je danes na dnu Urana, tako naše misli ne bodo imele nekih intelektualnih presežkov, bodo bolj življenjsko uporabne.

Luna v dvojčku ima predvsem pozitivne aspekte. Optimizem Lune z Jupitrom se bo čutilo dopoldan, malo po popoldnevu nas lahko zmede Neptun, kasneje pa spet veliko radosti in igrivosti. Noč pa bo sploh imela svojo moč, kot se spodobi za petek, Venerin dan, saj bo Luna pozno zvečer aplicirala v sekstil z Venero, po noči pa povezovala astrološka ljubimca v sekstil, saj bo separirala iz sekstila z Venero in aplicirala v konjunkcijo z Marsom.

Naredimo si lep in vesel dan in ne pozabimo zabava je tudi pomembna, sproščeni lahko veliko več naredimo.

Ovni čutite pritisk Saturna na vašega vladarja, pritisk strahov, dvomov in bremen, toda kljub temu si lahko naredite veder in zabaven dan.

Bikom vznemirjenje  dvojčka ne paše preveč, vendar bo dan kljub vsemu zelo spodbuden, še najbolj za finančne dogovore.

Dvojčki boste imeli svoj dan, kot bi si ga sami zrežirali, tisoč pogovorov, tisoč krajših poti, veliko informacij, veliko druženja.  

Rakom dvojček spodbuja navdih, tako se lahko vaša čutenja in opazovanja prelijejo v besede, stavke in se dotaknejo še drugih.

Leve boste imeli super dan, poln življenja, radosti in aktivnosti. Prijatelji bodo tam za vas.

Device boste ekstremno pridne, kot vedno. Toda tokrat z več optimizma zadovoljstva in veselja.

Tehtnice čaka en čudovit dan in še bolj čudovita noč. Dovolite si sanjat velike sanje.

Škorpijoni boste izjemno učinkoviti in delavni, delavno okolje pa vam bo nosilo tudi dobro voljo.

Strelcem bo živ žav in hitri ritem današnjega dne zelo odgovarjal. Zvečer ne ostajajte doma.

Kozorogi boste steber resnosti tudi v najbolj opičjih dneh. Oh dejte no, malo smeha, malo igre, ne vse zares.

Vodnarjem dan nosi dobre možnosti, da se izrazite in razložite svoje zamisli. Priložnosti za ljubezen in zabavo ne bo malo.

Ribe boste najsrečnejše doma, najbolje da v večernih urah gostite svoje prijatelje.

Pri tem naj se ve,

Da te ne dela pripadnika enega znamenja to

Da imaš tam Sonce

Da si to po horoskopu, kot se reče

Naj se ve

Da je neko znamenje zate pomembno

Če imaš tam več kot en planet

Ali pa imaš tam ascendent.

Zvezdne utrinke piše Mihaela Malečkar.