24. 5. 2017, Zvezdni utrinki.

decembersko jutro 3

Dobro jutro vsem skupaj.

Dan je primeren za urejanje financ, premišljevanje o financah, za očiščevanje kože, si kupit kaj lepega, okusit kaj prijetnega, za miren sprehod v naravo  ali pa delo na vrtu. Počistimo vrt, z novo energijo, ki jo bo prinesla mlada luna, bo na očiščenem vrtu zopet vse bolj rastlo.

Moje prvo jutranje opravilo, nahraniti mucka, je za mano. Sedaj za pisalno mizo, ob ogromnem kozarcu tople limonade, študiram astrološko karto današnjega dne. Ob tem sem pa tja strmim skozi okno v modrozeleno sliko, ji dovolim da se me dotakne, prevzame, navdahne.

Smo pred mlajem, in energija pred mlajem je energija, ki je usmerjena navznoter. Po eni strani že prihajajo na plan nove ideje, zamisli o tem kako naprej, vendar energija še ni zrela za konkretne premike in življenje še ne podpira novih začetkov. Dan pred mlajem je dan za čiščenje tako doma, kot čiščenje notranjosti, za tišino, odmik, umiritev in sorodno. Ker je Luna danes še v biku, bo nagnjena k miru, pasivnosti, počasnemu delovanju, vendar bo po drugi strani spodbujala našo žilico za finance, občutek za lepo in občutek za prijetno.

Dispozitorica Venera je v nemirnem ovnu in aplicira v kvadrat s Plutonom, s tem lahko energija bika dobi nekaj več nemira, nekaj več hočem, nekaj več čustev in nekaj več drame. V materialnem pogledu lahko neko izgubo, v čustvenem pogledu, se bomo nečesa starega in nekoristnega predolgo oklepali.

Aspekti Lune so temeljno prijetni, sekstil k Neptunu nas bo barval do zgodnjega popoldneva, trigon k Plutonu pa vse do poznih večernih ur. Prvi nosi še dodatno pasivnost, a še večjo odprtost za vse kar je lepo, drugi nosi več volje, želje in hotenja nekaj imeti.

Dan je primeren za urejanje financ, premišljevanje o financah, za očiščevanje kože, si kupit kaj lepega, okusit kaj prijetnega, za miren sprehod v naravo  ali pa delo na vrtu. Počistimo vrt, z novo energijo, ki jo bo prinesla mlada luna, bo na očiščenem vrtu zopet vse bolj rastlo.

Vsem skupaj želim, da opuščamo premočne navezanosti na vse tisto, kar bi imeli, pa nam trenutno ni dano in znamo uživati v tem, kar nam življenj ponuja. Ostanite v cvetju!

Ovni imate pozornost na materialnem, premišljeno in trezno izboljšujete finančne pogoje bivanja.

Biki ste mirni in na svoj počasen način vseeno učinkoviti. Ni večjih pretresov, toda močno si želite nečesa, kar vam trenutno ni dano.

Dvojčkom  današnji dan nosi navdih za ustvarjanje, toda kliče vas, da se nekoliko umaknete iz vrveža življenja.

Raki boste imeli miren dan, raven energije bo nizka, bolj kot fizične aktivnosti, so za rake danes pomembni nameni, čustvena naravnanost.  

Levi boste usmerjeni na poslovno področje, z lastno voljo se boste porinili proti želenim ciljem.

Device čaka umirjen in prijeten dan, z veliko osredotočenostjo na praktične vidike življenja.

Tehtnice ste še vedno nekoliko preveč čustvene. Raje kot da se utapljate v čustvih, realno preglejte finance, in trezno načrtujte za naprej.

Škorpijoni boste usmerjeni na odnose, danes le ti nekoliko manj stresni.

Strelce čaka zelo delaven dan. Čeprav ne bo pravega pogona, se boste porinili dalje in naredili ogromno.

Kozorogom umirjena energija bika paše, po eni strani vam omogoča, da stvari naredite počasi,a popolno, po drugi strani vas odpre čutnim užitkom.

Vodnarji boste primorani dati več energije svojim domačim, nikar se ne upirajte, raje uživajte z njimi.

Ribe boste umirjene, družabne in komunikativne. Življenje vam nosi veliko priložnosti za spremembe.

Pri tem naj se ve,

Da te ne dela pripadnika enega znamenja to

Da imaš tam Sonce

Da si to po horoskopu, kot se reče

Naj se ve

Da je neko znamenje zate pomembno

Če imaš tam več kot en planet

Ali pa imaš tam ascendent.

Zvezdne utrinke piše Mihaela Malečkar.