22. 5. 2017, Zvezdni utrinki.

razgled 1

Dobro jutro in lep začetek tedna vsem!

Nekoliko nemirna na hitro pogledam skozi okno v  jasnino potopljeno prelepo sliko narave, s soncem obsijane hišice v dolini, rumeno zelene travnike, ter temne gozdove v ozadju. Toda pogled skozi okno me tokrat ne pomirja. V meni je potreba po spremembi, po akciji, tiha napetost, katera želi nekaj novega, želi spremembe, želi iti, narediti, zgraditi, postati.

Luna v ovnu v jutranjih urah tvori tigon na Lilit in spodbuja nemirno voljo, da se stvari vršijo na moj način. Na srečo ni nikogar v bližini, ki bi bil obremenjen z mojim tekmovalnim nemirom.

Kasneje, pozno dopoldan pa vse do večera bo čutiti še nekoliko več nemira in volje po akciji, voljo da se nekaj naredi, nekaj spremeni. Luna bo obujala že zelo  širok  kardinalni T kvadrat, ki povezuje vse  splošne signifikatorje imetja in na ta način spodbujala našo podjetnost, občutek za to, kje se lahko zasluži, omogočala bo voljo, da premagamo sami sebe in nasprotnike in gremo višje, dosežemo več, smo boljši. Omenjen T kvadrat lahko zopet prinaša nihanje dolarja in vrednosti nafte, toda temeljno bo deloval na naše finančno področje spodbudno, saj nas bo z nezadovoljstvom porinil v smiselno načrtovanje in v delo.

In čeprav bo kardinalna energija spodbudna za posel, bo na čustvenem področju obremenjujoča. V poznopopoldanskih do večernih urah bo spodbujen priližujoč se kvadrat Venere in Plutona, ki nam da vedeti, da smo se čustveno nekam ujeli, da je neka čustva težko izpustiti, da je veliko nabranih strasti, ki jih je težje sprostiti, ter da se v odnosih najavlja nekaj dni kriz.

Torej če na hitro povzamem, je dan pred nami, dan za fizično aktivnost, za iskanje podjetnih novosti in iskanje boljših možnosti zaslužka, na čustveni ravni, pa je najbolje se izogibati konfliktom in počakati, da intenzivna energija mine.

 

Ovni si boste z lastno voljo na poslovnem in finančnem področju nekaj zgradili, iz krize prosti uspehu. Čustveno področje pa ne bo najlažje.

Bikom nemirna energija ne bo pogodu, počutili se boste vrženi iz svojega  mirnega sveta v neko nemirno reko.

Dvojčkom  se obeta veliko energije, veliko vznemirjenja in dovolj poguma, da se končno izpostavite.

Rakom bodo napetosti, tako notranje kot zunanje prinašale občutek nezadovoljstva.  Vso napetost vnesite na poslovno področje in zmage bodo sledile.

Leve čaka prijeten in uspešen ponedeljek. Veliko energije in predvsem neka nova igrava sproščenost.

Device se zapletate v stres in negativna čustva, najraje bi iskale kaj vse je na drugih narobe, in s tem pobegnile od lastnih negativnosti.

Tehtnicam bo na čustveni ravni dan zelo naporen, toda poslovno nova energija prinaša nove projekte in nove možnosti zaslužka.

Škorpijoni boste nepričakovano čustveni in sentimentalni. Toda če energijo vložite v delo, bo ogromno narejeno.

Strelcem nova dinamika koristi in vas spodbuja, toda na ravni srca bo še vedno veliko bolečine, lahko tudi jeze.

Kozorogi boste izjemno podjetni in učinkoviti,  vendar notranjemu stresu ne bo moč ubežati, pa tudi čustvenemu nezadovoljstvu ne. Priznajte, da  razočaranja še niste v celoti predelali.

Vodnarje čaka vznemirljiv, komunikativen in intelektualno spodbuden dan.

Ribe bodite izjemno previdne na finančnem področju, tam vas nekaj lahko prav odnese. Odločite bistvene finančne odločitve na en drug dan.

Pri tem naj se ve,

Da te ne dela pripadnika enega znamenja to

Da imaš tam Sonce

Da si to po horoskopu, kot se reče

Naj se ve

Da je neko znamenje zate pomembno

Če imaš tam več kot en planet

Ali pa imaš tam ascendent.

Zvezdne utrinke piše Mihaela Malečkar.