22. 3. 2017, Tečaj zvezd in ozvezdij v astrologiji.

mihaela-katka-6

 Astrologija je simbolni jezik, ki ga pišejo nebesna telesa in miti, ki so z njimi povezani. Poznavanje mitološkega ozadja ozvezdij in narave zvezd poglobi vpogled v naša življenja in zgodbe, ki jih igramo. Astrologinja Mihaela vas bo popeljala v pravljični svet mitov, kateri je na najrazličnejše načine še vedno živ in barva naša življenja.

Astrologinja Mihaela se že štirinajst let profesionalno ukvarja z astrološkim svetovanjem in poučevanjem astrologije. Leta 2003 je z odliko opravila diplomo v šoli astrologije Stella, več let je obiskovala predavanja srbskega astrologa Aleksandra Imširagića. Poučevala je v šoli astrologije Stella, vodila veliko svojih delavnic. Je ustanoviteljica Astrološkega inštituta Aquarius Astro, tu je vodja astrološkega izobraževanja, predavatelj, hkrati pa je za inštitut napisala največ študijskega gradiva . Že vrsto let se pojavlja v različnih revijah, ter na različnih televizijah, vedno z jasno vizijo, da povzdigne vrednost astrologije v suvereno vedo.

Tečaj ponuja učenje o naravi zvezd stalnic in mitoloških zgodb ozvezdij. Skozi mite bomo spoznavali različna ozvezdja in se naučili videti v natalni karti, kateri del določenega mita se bo izživel. Ko gledamo na natalno karto še skozi zvezde, se nam odprejo novi vpogledi v isti  simbolični zapis, z zvezdami vidimo zgodbe, ki nas kličejo, da jih izživimo.

Kraj, čas tečaja : Tečaj bo potekal  vsako drugo sredo. Začeli bomo v sredo 22. 3. 2017. Potekal bo od 16:00 do 19:45 na Inštitutu za razvoj osebnostnih veščin Zavod KRATOS Ljubljana, Vrhovci c. XV/8, 1000 Ljubljana, SLO, www.kratos.si. Parkirajte pred trgovino Spar na Vrhovcih. In greste peš po mali ulici, točno nasproti vhoda na parkirišče pred Sparom, hiša na koncu ulice, na desni, edina, ki ima streho v obliki zvonca, učilnica je v kleti. Tisti, ki prihajate z mestnim avtobusom, pa vas bo k nam pripeljala 14-ka.

Cena tečaja : Cena tečaja je  280 EUR. V primeru enkratnega plačila, imate 10%  popusta,  znesek s popustom je 252.  Možno pa je tudi plačevanje na obroke. Vsak od treh obrokov znaša 93 evrov. Znesek se poravna pred tečajem  na račun Astrološkega inštituta Aquarius Astro, Trg padlih borcev 8 Rakek,  Banka Koper: SI56 1010 0005 2013 723. Prosim ne prinašajte gotovine.

Od vas pričakujemo Prijavo. Radovednost. Znanje osnov astrologije.

Prijava na tečaj  na astroloski.institut.slo@gmail.com ali 031-255-619.