21. 9. 2017, predavanje: Lilit kot simbol ženske seksualnosti.

Lilit

Skozi legende o Lilit, močnemu,a temačnemu ženskemu arhetipu, prihajamo preko asteroida Črne Lune, do dela naše psihe, ki je na eni strani ravno tako borbena in  samosvoja, kot je moška narava, po drugi strani nič manj seksualna in direktna. Odkrivati ta temačen del lastne psihe, je odkrivati dragulj, zakopan med blato in kamenje. Mihaela Malečkar vas bo, kot že mnoge pred vami, popeljala k spoznavanju tega dela vaše psihe.

Mihaela Malečkar nas bo popeljala k razumevanju tega temačnega ženskega arhetipa.

Tema predavanja: Preko razkrivanja različnih legend o Lilit, ki nas vežejo na prvo Adamo ženo, žensko, ki je Adamu enakovredna, bomo postopoma prepoznali kako omenjen arhetip deluje na žensko in kako na moško psiho, ter odkrivali glede na posamezne karte možnost njegovega izraza. Čeprav astrologi iščemo Lilit v različnih astronomskih telesih in pojavih, bomo mi temeljili svojo raziskavo in razlago na asteroidu imenovanjemu Črna Luna.

Kraj in čas predavanja: Predavanje se bo dogodilo v četrtek 21.9.2017. Pričetek je ob 17h, traja pa predavanje vse do 20:00.   Predavanje bo potekalo na Inštitutu za razvoj osebnostnih veščin Zavod KRATOS Ljubljana, Vrhovci c. XV/8, 1000 Ljubljana, SLO, www.kra.  Parkirajte  pred Sparom. Ulica, ki jo iščete je točno nasproti vhoda v parkirišče pred Sparom, hiša na koncu ulice, na desni, edina, ki ima streho v obliki zvonca, učilnica je v kleti. Tisti, ki prihajate z mestnim avtobusom, pa vas bo k nam pripeljala 14-ka.

Cena predavanja: Akontacija za predavanje je 25 evrov. Znesek se poravna pred predavanjem  na račun Astrološkega inštituta Aquarius Astro, Trg padlih borcev 8 Rakek,  Banka Koper: SI56 1010 0005 2013 723.

Prijava na predavanje je možna na mail aquarius.mihaela@gmail.com, ali na telefon 031-255-619

Vsi lepo vabljeni, toda predavanju boste lažje sledili tisti, ki poznate osnove astrologije.