20. 5. 2017, Zvezdni utrinki.

pogled, ki navdihuje

 Idealno bi bilo iti na morje, v toplice, ob jezera, in nahraniti svojo dušo z mirom, da bo kasneje, ko bomo zopet dirjali po svetu s polno paro, znala bolje voditi v pravo smer.

Dobro in čarobno jutro vsem!

Tokratni pogled skozi okno je pogled v temo, toda če sem res pozorna, vidim temno modrino neba v katero so vrisani temno sivi hribi in pod njimi temnozelena ravnica. Pogled skozi okno je tisto nekaj, kar me vsakič znova poglobi in pomiri, navdihuje z veseljem do življenja.

Zdrava sem, moji otroci in moji starši so zdravi, delam delo, ki ga ljubim, imam dovolj miru in dovolj vznemirjenja v svojem življenju, da ga lahko opravim najbolje možno, ne živim na vojnem območju, niti ne tam, kjer je suša in lahkota. Bogatejša sem od miljard ljudi, ogromno njih bi naredilo vse, da bi lahko živelo v moi koži.

Temeljna narava človeka je, da je nesrečen, nezadovoljen, da se ne zaveda kaj ima, toda vedno se da čemu zahvaliti, vedno smo lahko za nekaj veseli in vedno se lahko na nekaj pogleda iz drugega zornega kota.

Luna je še vedno v ribah, prav ta trenutek se približuje konjunkciji z Neptunom, in moja duša je velika, prepredena s tankimi nitmi hrepenenja, brezkrajne sreče in neskončne hvaležnosti, saj se počutim, kot da sem varna v tem svetem kraju, varna saj ne morem zgrešiti, varna saj sem vodena, varna, saj mi nič zunanjega ne more vzeti tega, kar se skriva v meni, te pesmi, ki me napolnjuje, vibrira, hrani in mi pravi, »si točno tu, kjer moraš biti in vse je ravno prav«.

Vem ni Luna v ribah za vse enake, ni Luna v ribah za isto osebo vedno enaka, toda tokrat je takšna zame. Tekom poznega popoldneva se bo harmonično povezovala s Plutonom in nam poglabljala čustva, strasti in intenzivnost doživljanja, lahko jo uporabimo kot intenzivno silo, ki je nič ne more ustaviti. Še pozneje se bo Luna povezala v kvadrat z Marsom in spodbudila v nas več napetosti, in hitrejših in bolj impulzivnih čustvenih reakcij. Njen dotik Plutona in Marsa ponovno oživlja že seperativno inkonjunkcijo med njima in nas opozarja, da bomo hitreje skočili v napad in se močneje branili, kot običajno.

Sonce je na Plejadah, Plejade so meglica zvezd, Sonce je vid, lahko se zgodi, da smo vodeni s čustvi, strastmi, nezavednimi platmi naše narave in da ne vidimo stvari take kot so. Lahko nas nekaj očara in za tem nezavedno hrepenimo ali to na nek način lovimo, iščemo, pa ne dosežemo.

Na hitro o današnjem dnevu: čustveni bomo, ranljivejši v jutranjih urah, bolj napeti, nezadovoljni do jezni proti večeru. Koristneje si je malo odpočiti in si privoščiti nekaj lepega. Idealno bi bilo iti na morje, v toplice, ob jezera, in nahraniti svojo dušo z mirom, da bo kasneje, ko bomo zopet dirjali po svetu s polno paro, znala bolje voditi v pravo smer. V kolikor si ne morete privoščiti nič od tega, je še vedno tu kopel, ali daljše prhanje. Stik z vodo nas bo zdravil.

Ovni boste še sami zase preveč čustveni in pasivni. Dovolite si malo počitka in najdite navdih v naravi.

Bike čaka mirna sobota v prijetni družbi, komunikacija bo prijetna in odnosi poglobljeni.

Dvojčke bo odnašalo sedaj v eno potem pa spet v drugo smer. Imeli boste veliko odgovornosti, vendar nekoliko nestanoviten um.

Rake bo omenjena energija dotaknila globoko, podobno kot mene. Lahko si naredite prijeten dan v prijetni družbi.

Leve pasiva ubija, toda sedaj je tudi vam jasno, da si morate spočiti, da kar je preveč, je preveč, tudi za vas.

Device bodo izdajala čustva, sploh v večernih urah vas lahko neka za vas pomembna oseba vznemiri.

Tehtnice boste danes delavne. Mirne, tihe, a zelo jasno vedele kaj je potrebno narediti. Korak za korakom do svojih sanj.

Škorpijoni boste mirni, življenje vam bo dalo možnost da se odmaknete od vsega vrveža in si samo spočijete.

Strelci boste pobegnili v lasten dom, se skrili med ljubljene ljudi iskali varnost, tam kjer ste sprejeti. Pozno popoldan močnejše čustvene reakcije.  

Kozorogi boste umirjeni in zadovoljni. V komunikaciji z ljudmi boste imeli sposobnost videti v ozadje, zakaj so ljudje taki kot so.

Vodnarji boste umirjeni, znali uživati v drobnih radostih življenja. Počitek je nujen.

Ribe boste umirjene, tihe in zadovoljne. Le pozno popoldan bodo čustva intenzivnejša in jih bo težje umiriti.

Pri tem naj se ve,

Da te ne dela pripadnika enega znamenja to

Da imaš tam Sonce

Da si to po horoskopu, kot se reče

Naj se ve

Da je neko znamenje zate pomembno

Če imaš tam več kot en planet

Ali pa imaš tam ascendent.

Zvezdne utrinke piše Mihaela Malečkar.