2. 6. 2017, Zvezdni utrinki

Lucy Slivnica pravilno

Dan je namenjen urejanju, pospravljanju, delu s papirji, urejanje računov,  delu z rastlinami, delu na vrtu, skrbi  za prehrano in negi telesa.

Dobro jutro drage moje,  dobro jutro dragi moji!

Ob  Chopinu in kavici se budim z jutrom, svetlim s soncem. Ne Sonca še ni, vse je še mirno, vse še spi, tudi hišice v daljavi, tudi  travniki so še prazni. V meni tiha utrujenost, in tam okrog srca me nekaj pritiska, nisem v svojih najlepših barvah, toda sem mirna, zbrana in odločena delati. Občutek kaj je potrebno narediti je velik, kot se spodobi za Luno v devici.

Ja še zadnji dan Lune v devici je pred nami. In čeprav dopoldan le ta tvori trigon k Merkurju in bo zato naš um deloval hitreje, naša sposobnost izraziti to, kar čutimo, bo okrepljena, besede tekoče. Toda kasneje v dnevu bo vedno več pritiskov na nas. Pozno popoldan pa pozno v noč bo prevladovala zelo zahtevna energija, saj bo Luna še zadnjič spomnila na frustracije Marsove opozicije s Saturnom, ter še močneje okrepila rane Marsovega kvadrata s Kironom. Potlačena agresija, zatrta in nesprejeta spolnost, na nek način se bomo usedli nase, in po devičje videli vsako, še najmanjšo lastno napakico. Seveda pa lahko to svojo agresijo proiciramo tudi na druge in v njih gledamo le tisto, kar niso, ter na tak način s svojimi mislimi in besedami koga ranimo.

Če ni potrebno ne iti v večernih urah ven, ne iti na cesto, sploh ne pod vplivom alkohola. Mars Kiron kvadrat, iz dvojčka v ribe, lahko zaradi alkohola na cesti močno rani naše telo. Previdni bodimo.

Moj načrt za dan je, napisati si spisek dela in iti kljukico za kljukico proti večeru. En sprehod v naravi, zvečer pa čim prej v posteljo, da se izognem neprijetnim vplivom. Tako bom uporabila pridnost device, pa se, kolikor je le mogoče, izognila napetostim večera.

Ovni boste nekje do sredi dneva izjemno delavni, potem pa vas lahko prične boleti telo, ali pa se samo rabite spočiti. Ubogajte svoje telo.

Biki boste po večini zunaj vse splošnih napetosti in boste mirno energijo device uporabili za  delo in red.

Dvojčke čaka zelo delavno dopoldan, toda zelo kaotičen in naporen popoldan in večer. Čim prej spat, ne se danes boriti za svoj prov, umaknite se.

Raki boste dan dobro zvozili, še najbolj dopoldanski čas, pozno popoldan in v večernih urah pa se umaknite v varno zavetje doma, in se na tak način izognite surovosti drugih.

Levom Luna v devici temeljno nosi mir in osredotočenost na finance, toda danes je res pomembno, da se popoldan izognete večjih in pomembnejšim finančnim odločitvam. Raje prespite.

Device dopoldne boste racionalne, popoldan in proti večeru pa bo zelo naporno, težki odnosi, malo potrpljenja in lahko zelo močne čustvene reakcije.

Tehtnice boste rabile prostor in čas zase. Dopoldan boste v samoti zelo delavne, kot mravljice, odnosi pa vas lahko raztresejo. Pozno popoldan in proti večeru pa bo vaše čustveno stanje obremenjeno.

Škorpijonom energija devica nosi treznost in razsodnost, toda danes bo tudi za vas zelo naporen dan. Popoldan in proti večeru vam ne bo nič šlo kot bi moralo, nekaj ali nekdo lahko močno prizadane vaša čustva.

Strelci boste vsak trenutek bolj nemirni in popoldan in zvečer bo težko prenašati notranje napetosti.

Kozorogi boste temeljno učinkoviti in konstruktivni, le proti večeru nekaj več napetosti.

Vodnarjem današnji dan en bo najbolj pogodu. Dopoldan boste že intenzivni in radovedni, kasneje pa bo vedno več notranjih pritiskov in napetosti.

Ribe se boste dopoldan dobro povezovale z ljudmi. Pozno popoldan in poti večeru pa so možni konflikti, pritiski in nezadovoljstvo.

Pri tem naj se ve,

Da te ne dela pripadnika enega znamenja to

Da imaš tam Sonce

Da si to po horoskopu, kot se reče

Naj se ve

Da je neko znamenje zate pomembno

Če imaš tam več kot en planet

Ali pa imaš tam ascendent.

Zvezdne utrinke piše Mihaela Malečkar.