19. 5. 2017, Zvezdni utrinki.

pomladna

Dobro jutro!

Prebujena z globokim notranjim mirom  sem takoj vedela, da so vznemirljivi, za nekatere prav stresni dnevi Lune v vodnarju mimo in da se odpiramo čustvenemu, tihemu, pasivnemu občutenju Lune v znamenju rib. Za nekatere to prinaša pomiritev, za druge pa spet občutek pasivnosti, zdolgočasenosti.

Sama Ljubim energijo rib, to je moja energija, zaradi katere bi lahko ure in ure zrla skozi okno in pustila duši, da plapola  v najlepših zvokih Tišine, prepredena z vsem, kar jo obdaja. Hribi in gozd pred mano  so objeti v rumeno do oranžno svetlobo, tudi nekaj najbolj oddaljenih hiš se že greje v soncu, dolina pa je še vedno skrita v senco  in šle čaka sončne žarke, da se jo dotaknejo.

Ribja Luna se bo sredi dneva lepo povezovala z Merkurjem, nam nosila konstruktivne pogovore, okretnost in bistrino, našim maturantom pa čudovito in nepozabno parado.

Merkur se znajde na višini Lune in samo še potrjuje, da nam bo danes beseda tekla in da z njo lahko na nek način izboljšamo svoje blagostanje. V kolikor je treba nekomu povedati svoja čustva, je to ta trenutek.

Danes je petek in petek je Venerin dan, le ta nas kliče k ljubezni, veselju in zabavi. Venera je še vedno v izgonu, v podjetnemu ovnu, in popoldan se dokončno poveže v opozicijo z Jupitrom. Venera Jupiter na materialni ravni predstavljata priložnosti, ki se nam ponujajo, na katere veliko stavimo, pa se lahko dolgoročno izkažejo za napačne, oziroma postane jasno, da smo mislili, da bomo pridobili več, kot v resnici smo. Na čustveni ravni pa ta opozicija govori o veliki ljubezni, ki pa se na neki ravni ne more uresničiti, saj  je soočena z ovirami. Te ovire so lahko povsem zunanje in nimajo ravno veliko s človekoma, ki sta si ljuba. Ker je Jupiter v opoziciji prav s svojim dispozitorjem, je ta energija še nekoliko bolj ujeta in bo težje prinesla tisto radost, ono sprostitev po kateri se hrepeni. Venera Jupiter v opoziciji pa nas lahko zaveže sladki hrani in prekomernim užitkom. Torej tudi v dobrem moramo iskati ravnovesje, tudi preveč dobrega lahko prinaša slab občutek, ima slabe posledice.

Če pogledamo na današnji dan od daleč, nam je jasno, da bo to dan čustvovanja, hrepenenja, veselja in za večino tudi zadovoljstva. Bo pa tudi dan prevelikih pričakovanj, pretiravanja in neuravnoteženosti.

 

 

Ovni niste ljubitelji pasivne energije zamenja rib, vendar boste kljub temu danes uživali v miru in si dovolili malo več počitka.

Biki boste zadovoljni, končno nekoliko bolj pomirjeni in predvsem s pravo družbo zelo veseli.

Dvojčki boste danes znali izraziti svoja čustva in se z nekom povezati nekoliko globlje.

Raki  boste končno v svoji varni in mirni energiji, znali lepo in jasno povedati kaj mislite, kaj čutite in se na ta način še globlje povezali z ljudmi.

Leve čakajo še popotresni sunki vseh stresov prejšnjih dni, toda ja, tudi vas bo ribja energija počasi mehčala in vas nagovarjala, da si vzamete čas zase.

Device boste zopet mirnejše. Veliko bo priložnosti za lepe odnose in iskrene pogovore.

Tehtnice boste hotele preveč in ta preveč vas bo tako ali drugače ranim. Poskusite uvideti, da vam nič ne manjka.

Škorpijoni končno čaka nekoliko mirnejši dan, dobra komunikacija z ljudmi in z njo tudi lepši odnosi.

Strelci boste hrepeneli po ljubezni, čustva vas bodo hotela nositi in odnašati. Premislite koliko je realnih osnov za sentimentalna čustva, v katera ste ujeti.

Kozorogi boste zadovoljni, mirni, lepo se boste povezovali s sodelavci in domačimi.

Vodnarji boste končno umirjeni, danes je smiseln  pogovor o financah.

Ribe boste v svojem elementu, mirne komunikativne in vesele. Veselje vas lahko odnaša v pretiravanje.

Pri tem naj se ve,

Da te ne dela pripadnika enega znamenja to

Da imaš tam Sonce

Da si to po horoskopu, kot se reče

Naj se ve

Da je neko znamenje zate pomembno

Če imaš tam več kot en planet

Ali pa imaš tam ascendent.

Zvezdne utrinke piše Mihaela Malečkar.