18. 5. 2017, Zvezdni utrinki.

mihaela katka 9

Dobro jutro drage moje, dobro jutro dragi moji!

Še en sončen dan pred nami, ki nam s toploto in zvoki daje vedeti kako zelo blizu je poletje in vse prikupne vragolije povezane z njim.

Uporniško sem preslišala budilko in pustila pticam, da me prebudijo. Uporniško se vse v meni upira iti skozi vse moram, ki jih imam pripravljene za danes, vse bi kar spustila in se odpravila v neznano. Ja Luna je še vedno v vodnarju in prebuja upornike v nas, rutinsko ni zanimivo, rutinsko je neprijetno, rutinsko nas utruja in bremeni. Po drugi strani pa nas ta Luna šokira z nepričakovanim in nam prinaša take in drugačne šoke. Dispozitor Lune je v trigonu s Saturnom in nas na nek način okova v to, kar je treba, tako so vsi ti naši upori malenkostni, navidezni in ne čist pravi.

Zjutraj se Luna poveže z Marsom in Plutonom, čeprav so njeni aspekti pozitivni, je vez, ki se med Marsom in Plutonom krepi inkonjunkcija, stresna in lahko prinese neobvladljivo jezo, nezgode, višek adrenalina, delovanje iz živalskega preostanka naših možganov, ki deluje po principu napadi ali pobegni.

V nočnih urah pa bo Luna spodbudila sestavljajočega se zmaja. Konfuguracja zmaja, ki se sestavlja  v odnosu z Luninimi vozli, nas vse poriva v preobrazbo, hoče, da razumemo, da je potrebno sodelovati in delovati neosebno, modro, humanistično. Zmaj ni lahka konfiguracija, kljub temu, da daje čudovito možnost preobrazbe in veličine, višek energije, zahteva od nas, da skočimo v neznano, da se preobrazimo, in ker je tokrat zmaj  usmerjen v vodnarja in južni vozel, je jasno, da je preobrazba v sodelovanju in bomo zmogli uporabiti viške energije, ki so na nebu predvsem, ko bomo spustili naše osebno, spustili našo samopomembnost, našo posebno kreativno naravo in se povezali z drugimi, tudi za ceno določenih lastnih kvalitet in hotenj, za cilj, ki je večji od vseh nas. Danes naj v naših ušesih odzvanja afriški pregovor: Če hočeš hiteti pojdi sam, če hočeš priti daleč idi v skupini. Zmaj pa s svojo energijo lahko tudi rani, njegov namen je nas popeljati preko iz ene na nasprotno točko, zato je v nje tako zelo silna energija, vendar v kolikor se upiramo, nas lahko vsa ta energija tudi rani, ne le na čustveni ravni, ampak tud na ravni telesa.

Naj uporabim te svoje Zvezdne utrinke tudi za to, da vas vse povabim danes na predavanje o Moči dipozitorja. Ne rabite imeti veliko astrološkega znanja, da bi predavanju sledili. Dovolj so osnove. Večina astrologov gleda karto površinsko in spregleda dispozitorja. Nekateri učitelji astrologije celo omenjajo dispozitorja, pa ga ne znajo uporabljati. To so razlogi, da sem pripravila predavanje na to temo. Predavanje bo v Ljubljani na Vrhovcih od 16 do 19:45, cena je 35 evrov. V kolikor vas zanima pokličite na 031-255-619, ali pišite na aquarius.mihaela@gmail.com pa vam dam še ostale informacije.

Danes je Jupitrov dan in hkrati je spodbujen zmaj z vrhom v vodnarju, prav je da najdemo nek svoj stik z višjimi znanji. Ne z znanji, ki nam praktično pomagajo živeti, ampak z onimi, ki razširjajo naš um in poglobijo razumevanje življenja.

En lep dan si naredimo!

 

 

Ovni boste na trenutke nepotrpežljivi in neobvladani. Prijatelj vam bodo v veselje in pomoč.

Biki ne boste mogli pobegniti pred tem kar je treba, vodstvena vloga vas bo bremenila in sem pa tja metala iz ravnotežja.

Dvojčkom je še vedno dan kar prijeten dan, z veliko druženja, komunikacije in sorodnega.

Rake bo višek energije in napetosti in vznemirjenja prej vodila v željo po begu in iskanju varnosti znotraj doma.

Levi niste v rožnatih dneh. Tudi danes vas lahko na trenutke vrže iz ravnotežja. Sodelovanje bo rešitev težavam.

Device boste zelo delavne, delo lahko nosi stres, vendar kljub stresu je videti, da so vaši sodelavci ali podrejeni na nek način tudi vaši prijatelji, zavezniki.

Tehtnice boste imele prijetnejši dan, več veselja, več radosti, več druženja. Dovolite si, da vam srce zaigra.

Škorpijone bodo morile tako poslovne, kot zasebne zadeve. Ohraniti bo potrebno notranjo moč in prenesti pritiske, ker v obratnem primeru boste lahko prav napadalni.

Strelci se počasi vedno bolj zavedate lastnih iluzij, velike želje so vedno bolj postavljene v realni okvir. Veliko gibanja, veliko komunikacije, veliko tudi koristnih dogovorov.

Kozorogi ste še vedno zelo podprti z vesoljem. Vidite jasno in ta jasnina spoznanj vas pomirja.

Vodnarji boste imeli nekaj napetosti v odnosih, vendar tudi neverjetno priložnost povezati skorajda nepovezljio in s tem na zelo napredovati.

Ribe zapuščate iluzije in se vedno bolj zavedati realnosti. Danes je dan, da si napolnite svojih moči, naredite nekaj svojega.

Pri tem naj se ve,

Da te ne dela pripadnika enega znamenja to

Da imaš tam Sonce

Da si to po horoskopu, kot se reče

Naj se ve

Da je neko znamenje zate pomembno

Če imaš tam več kot en planet

Ali pa imaš tam ascendent.

Zvezdne utrinke piše Mihaela Malečkar.