17. 5. 2017, Zvezdni utrinki.

kraljična

Dobro jutro!

Prebujena brez budilke v jasno jutro čudovito modro zelene ljubezni, s pogledom na sinje nebo  z dolgimi a tankimi oblaki, temno zelenimi gozdovi pod njimi, ki se navzdol raztezajo v nežno zeleno rumene travnike, nad katerimi je samo prozorna sled meglice. Jutranji spokoj vznemirja glasno ptičje petje v bližini in šumenje avtomobilov v daljavi.

Luna je v znamenju vodnarja, kliče nas v sodelovanje, povezovanje, vznemirja nas svet s posebnimi prebliski, daje uvide, po katerih smo hrepeneli in pogovore, ki nam širijo pogled na življenje. Nekaterim nosi tudi nekaj nemira, ki pa je lahko velika motivacija, da se premaknemo iz statusa quo in na neki ravni spremenimo, presežemo, se dvignemo v spirali duhovnega razvoja nekoliko višje.

Čutim nemir, vem, da hočem vse, in vem da hočem preveč prekmalu. Dispozitor Lune je v nemirnem ovnu, vendar je hkrati tudi v eksaktnem trigonu s Saturnom, tako da, če želimo lahko z nadzorom, vztrajnostjo in disciplino naredimo tiste male korake, ki dolgoročno nosijo veliko zmago.

Luna se v večernih in nočnih urah približuje Veneri in Jupitru, se z njima harmonično poveže, s tem pa sproži približujočo se opozicijo Venere in Jupitra. Kardinalna opozicija tradicionalnih dobrotnikov nas opozarja, a bomo sebični, hoteli ne le veliko, ampak največ, naj bo to na področju materialnega, ali na področju čustvenega. Nič ne bo dovolj, hoteli bomo še več in več. In ne glede kako nam ljubljena oseba da vedeti kaj ji pomenimo, bo ostajalo v ozadju, da bi še več, večjo naklonjenost, večjo ljubezen, nekaj več, nekaj bolj. Tudi na finančnem področju je podobno, veliko bo premalo, hoteli bomo več. Ker se danes zvečer Luna s to kombinacijo povezuje harmonično, je veliko možnosti, da nas čakajo prijetna do presežna izkušnje v romantičnih odnosih, ter da se nam na neki ravni pokaže dodatna možnost zaslužka. Toda nikar preveč zagrabiti, ker bodo kmalu veliki upi ozemljeni. Večji so upi, večja so razočaranja.

Tako da se skupaj z drobnimi črički v nas poženemo v življenje in si ga zgradimo po naših želja. Pri tem ne pozabimo, da nismo osamljen otok, da je povezovanje in sodelovanje tisto skozi  kar lahko dosežemo, razumemo in smo več.

Na nebu so le še tanki beli oblaki, meglice ni več, življenje se nam odpira in svetli, le videti je treba. Naredimo si lep dan.

Ovni boste v svojem elementu. Komunikativni, družabni in dobrovoljni. Prijatelji bodo iskali vašo bližino.

Biki lahko z novimi idejami presenetite na poslovnem področju. Čeprav le to nosi stres, nosi tudi možnost napredka.

Dvojčkom Luna v vodnarju paše, saj vam da misliti, nekaj se vam zjasni, nekaj odpre. Dovolite si sanjati.

Rake Luna v vodnarju privede v manj prijetna čustva in predvsem njeno vznemirjenje krate občutek varnosti.

Levi boste še toliko bolj vedeli, da je pot do razvoja in uspeha samo skozi sodelovanje in da si partner zasluži vso vašo pozornost.

Device boste delavne. S svojimi sodelavci boste ustvarjale prijateljske in vedre odnose.

Tehtnice čaka prijetnejši dan, toda pazite da ne pretiravate, da vas sledenje lastnim hrepenenjem ne odpelje predaleč.

Škorpijoni imeli veliko opravka z domačimi, kar nosi nekaj stresa, predvsem za zelo veliko veselja in povezanosti.

Strelci boste radostni, optimistični, vendar v večernih urah nekoliko preveč sentimentalni in čustveni. Po drugi strani pa boste spoznali nove ljudi in imeli vznemirljive zamisli.

Kozoroge čaka dokaj zabaven in komunikativen dan. Vedno bolj jasno vidite situacijo v kateri ste se znašli.

Vodnarji boste družabni, radovedni, vznemirljivi in komunikativni. Zberite se in naredite, kar se mora.

Ribe boste svoj prosti čas uporabila za stvari in ljudi, ki vas veselijo in sproščajo.

Pri tem naj se ve,

Da te ne dela pripadnika enega znamenja to

Da imaš tam Sonce

Da si to po horoskopu, kot se reče

Naj se ve

Da je neko znamenje zate pomembno

Če imaš tam več kot en planet

Ali pa imaš tam ascendent.

Zvezdne utrinke piše Mihaela Malečkar.