14. 9. 2017, predavanje: Kironova rana in njeno zdravljenje.

kiron

Kiron je učitelj in ranjeni zdravitelj. Naučiti se ne le prekriti rano, ampak se z njo soočiti iz zrasti, to je naloga, ki nam jo postavlja to čudovito mitsko bitje. Mihaela Malečkar  je že veliko ljudi popeljala k prepoznavanju lastne temeljne rane, ki, ko je videna in odprta, omogoča človeku odprtje tudi na duhovnem področju.

Tema predavanja: Asteroid Kiron nas poveže z mitom o kentavru Kironu. Prko mita in nadalje preko učenja interpetacije Kirona v rojstni karti, bomo odkrivali kje so naši potenciali, da se preko temeljne rane odpremo duhovnemu, ter tako postanemo učitelji in zdravitelji.

Kraj in čas predavanja: Predavanje se bo dogodilo v četrtek 14.9.2017. Pričetek je ob 17h, traja pa predavanje vse do 20:00.   Predavanje bo potekalo na Inštitutu za razvoj osebnostnih veščin Zavod KRATOS Ljubljana, Vrhovci c. XV/8, 1000 Ljubljana, SLO, www.kra.  Parkirajte  pred Sparom. Ulica, ki jo iščete je točno nasproti vhoda v parkirišče pred Sparom, hiša na koncu ulice, na desni, edina, ki ima streho v obliki zvonca, učilnica je v kleti. Tisti, ki prihajate z mestnim avtobusom, pa vas bo k nam pripeljala 14-ka.

Cena predavanja: Akontacija za predavanje je 25 evrov. Znesek se poravna pred predavanjem  na račun Astrološkega inštituta Aquarius Astro, Trg padlih borcev 8 Rakek,  Banka Koper: SI56 1010 0005 2013 723.

Prijava na predavanje je možna na mail aquarius.mihaela@gmail.com, ali na telefon 031-255-619

Vsi lepo vabljeni, toda predavanju boste lažje sledili tisti, ki poznate osnove astrologije.