13. 5. 2017, Zvezdni utrinki

jaz in Lusi

Dobro jutro!

Pogled na otožno jutro je nekoliko neusklajen z mojo notranjostjo, Luna v strelcu me polni z nemirom in potrebo po tem, da se aktiviram, naredim, grem. Deževno jutro pa kliče k predelovanju čustev.

Ja Luna v strelcu vedno nosi kolerično energijo, ki je izjemno konstruktivna v kolikor gremo, naredimo, si privoščimo, raziskujemo, napredujemo. Ni pa kompatibilna z ostajanjem v miru in na istem mestu. Tako da kljub vremenu se bomo danes bolje počutili v gibanju, ob tem, da v nečemu presegamo sami sebe, torej ob izzivih.

V nočnih urah, če bomo dolgo pokonci, bomo čutili pritiske resnosti Saturna, saj se mu Luna takrat približuje v konjunkcijo in pa dovolili, da se nam nekaj zjasni, pokaže razjasni, saj je  Saturn v trigonu z Uranom.

Danes mi ni do verzov, resnost Saturna hudo brzda nemir strelca in me sooča z življenjem, da ga vidim, da ga razumem in sprejmem, tudi s temi bolj resnimi in »mora se« platmi.

Namen si imam narediti nemiren dan, it sem, it tja, naredit to, narediti ono, se dotakniti toliko moram, kot lahko, pa vendar brez iluzij, da bi bila lahko na istem mestu predolgo. Vsekakor pa iti ven, se gibat, premikat, dovoliti, da mi veter oblikuje frizuro in se me dežne kaplje na lahko dotikajo.

 Vam pa privoščim, da vam energije strelca nosijo samopreseganje na najlepši možen način!

Ovnom  nemir in energija strelca po večini paše, nikar ostajat doma, potrebujete akcijo.

Bikom strelčeva energija »kravžlja živčke« in nosi nezadovoljstvo.

Dvojčki boste najsrečnejši v družbi. Recept za najboljši izkoristek dneva je:  iti z nekom nekam in skupaj nekaj vznemirljivega doživet

Raki strelčev nemir usmerite v delo, zaradi njega bo vaš dom čistejši in vaša pisarna toliko bolj urejena, tako boste jutri lahko mirno in zbrano delali.

Levom kolerična energija strelca prija, malo vas bo nosilo na vse strani, veliko bo dramatičnega doživljanja, vendar dan bo vznemirljivo zabaven.

Device boste težko prenašale ves ta nemir. Vedno bolj se vam bo jasnilo, da je potrebno več energije vložiti v odnose z domačimi.

Tehtnice ne ostajajte doma, ne ostajajte v istem.  Pojdite, spoznavajte nove ljudi, odkrivajte nove kraje.

Škorpijoni boste nekoliko lažje našli mir v napetosti. Vaši možgani bodo na veliko iskali nove načine zaslužka.

Strelci pojdite v svet, raziskovat, odpeljite se nekam, odkrite nekaj novega, nikar ne ostajajte doma, ker boste s svojo silno energijo vznemirjali ljudi okrog sebe.

Kozorogi boste hoteli pobegniti od vsega neprijetnega, vendar mislim, da ne boste prišli daleč, po moje boste pobegnili v kak film, ali mogoče knjigo.

Vodnarje življenje vabi naprej, v raziskovanje, spoznavanje, učenje in premagovanje samih sebe.

Ribe se boste zavedale svojih odgovornosti in kljub notranjemu nemiru, naredile kar je treba.

Pri tem naj se ve,

Da te ne dela pripadnika enega znamenja to

Da imaš tam Sonce

Da si to po horoskopu, kot se reče

Naj se ve

Da je neko znamenje zate pomembno

Če imaš tam več kot en planet

Ali pa imaš tam ascendent.

Zvezdne utrinke piše Mihaela Malečkar.