13. 4. 2017, Tečaj uvod v astrologijo I v Ljubljani

astrologija 1

Astrologinja Špela Plemelj vas bo popeljala v svet astrologije, vodila na poti spoznavanja pomembnih gradnikov astrološke karte ter načinov njihovega povezavanja.

Astrologinja Špela Špela Plemelj je diplomirana filozofinja, kmalu diplomirana astrologinja, za enkrat pa pridno združuje znanje in se izpopolnjuje z modrostmi astrološkega, logičnega sklepanja in simbolnega povezovanja. Njen talent in pridno delo smo na Astrološkem inštitutu kmalu prepoznali in ji ponudili možnost sodelovanja. Od takrat se podaja skupaj z nami in predstavlja astrologijo po Sloveniji. Njene splošne vplive pa si lahko dnevno preberete na naši internetni strani.

Tečaj ponuja:  Na tečaju bomo spoznali vsa osnovna dejstva, s pomočjo katerih se lahko naučimo brati stari simbolni jezik, astrološko karto.  V karto bomo vrisovali pomembne astrološke elemente in se na ta način spoznavali sprva s svojo karto, potem pa tudi s kartami naših najbližjih.  K vsakemu predavanju dobite pripadajoče gradivo in domačo nalogo.

Kraj, čas tečaja: Kraj, čas tečaja : Začeli bomo v četrtek 13.4.2017. Tečaj bo potekal vsak četrtek, po štiri šolske ure, od 16:30 do 19:30 na Inštitutu za razvoj osebnostnih veščin Zavod KRATOS Ljubljana, Vrhovci c. XV/8, 1000 Ljubljana, SLO, www.kratos.si. Parkirajte  pred Sparom. . Ulica, ki jo iščete je točno nasproti vhoda v parkirišče pred Sparom, hiša na koncu ulice, na desni, edina, ki ima streho v obliki zvonca, učilnica je v kleti. Tisti, ki prihajate z mestnim avtobusom, pa vas bo k nam pripeljala 14-ka.

Cena tečaja: Cena tečaja je  280 EUR. V primeru enkratnega plačila, imate 10%  popusta,  znesek s popustom je 252.  Možno pa je tudi plačevanje na obroke. Vsak od treh obrokov znaša 93 evrov. Znesek se poravna pred tečajem  na račun Astrološkega inštituta Aquarius Astro, Trg padlih borcev 8 Rakek,  Banka Koper: SI56 1010 0005 2013 723. Prosim ne prinašajte gotovine.  

Prijava na tečaj in/ali vpis v prvi letnik  na astroloski.institut.slo@gmail.com ali 031-255-619.