10. 6. 2017, Zvezdni utrinki.

L in L jezero

Dobro jutro!

Sobotno jutro v polnem zagonu, utopljeno v z zlatom obsijano  zeleno modro lepotico. Tiho jutro, samo jaz in maček Piki sva budna, vsi ostali vsak s svojem sanjskem svetu.

Dan po ščipu po navadi nosi nekoliko več miru, kot da je nekaj težkega padlo z nas in mirnejši lažje vse vidimo bolj jasno.

Potovanje Lune po znamenju strelca bo še vedno vznemirjalo energijo, prinašalo dinamiko, voljo, moč in sorodno. Zjutraj bo Luna v trigonu z Uranom, zaradi česar bomo še družabni, odprti, energični in vznemirljivi. Dopoldan bo tvorila kvadrat na Kiron, zaradi tega kvadrata smo lahko hitreje čustveno prizadeti. Prehod Lune iz strelca v kozoroga se  bo vršil nekaj čez pol dveh in prinašal spremembo na energetski ravni. Kar na enkrat bo več fokusa, več občutka za to kar je treba narediti, kar se mora narediti, tako da ni druge, kot dati vse od sebe. Lunina večerna aplikacija v opozicijo z Marsom in trigon z Venero dela večerne ure vznemirljive in zanimive, še toliko bolj, če boste v družbi ljubljene osebe.

Tokratna sobota ja koristna tako za delo in sodelovanje, kot kasneje zvečer za zabavo in lepe trenutke. Naj vam energija strelca nosi zanos, energija kozoroga nekoliko kasneje pa naj prinaša več trdnosti in načrtnosti.

Ovni boste energično vzeli stvari s svoje roke in naredili stvari, po svojih najboljšim močeh. Popoldan boste imeli več skrbi in odgovornosti.  

Bikom prehod Lune iz strelca v kozoroga nosi več stabilnosti, trdnosti in občutek, da grete v pravo smer.

 Dvojčki boste iz družabne in vznemirljive energije vedno bolj tonili vase, v svoja čustva, potrebno si po vzeti čas in nekaj predelati.

Raki boste zelo delavni in učinkoviti. Pozneje popoldan in proti večeru pa bodo postali odnosi pomembnejša komponenta vašega življenja, kot delo.

Levom se obeta živahen dan, igriv in vesel. Od pol dveh dalje pa bo vedno več odgovornosti in skrbi.

Device imate rade energijo kozoroga, tako da vas bo Lunin prehod iz strelca v kozoroga pomiril, vse bo steklo tako, kot mora.

Tehtnicam po komunikativnem in družabnem dnevu sledi nekoliko bolj resen večer.

Škorpijoni boste dopoldan imeli največ pozornosti na finančnem področju, kasneje popoldan pa se boste umirili in pričeli načrtovati prihodnost.  

Strelce po vznemirljivem dopoldnevu čaka uravnoteženo pozno popoldne in večer. Od pol dveh dalje boste poslovno izjemno učinkoviti.

Kozorogom se popoldne zopet dviga volja do življenja, možne so napetosti v odnosi, toda z malo truda se lahko napetosti pomirijo.

Vodnarjem bo dopoldanski čas razburljiv, družaben in zanimiv. Po drugi uri popoldan pa bo vedno več potrebe po tem, da ne nekoliko umaknete, osamite.

Ribe boste iz vznemirljivega do kaotičnega dopoldneva z vsemi možnimi obveznosti, zadovoljno prešle v boj mirni popoldan.

Pri tem naj se ve,

Da te ne dela pripadnika enega znamenja to

Da imaš tam Sonce

Da si to po horoskopu, kot se reče

Naj se ve

Da je neko znamenje zate pomembno

Če imaš tam več kot en planet

Ali pa imaš tam ascendent.

Zvezdne utrinke piše Mihaela Malečkar.