1. 6. 2017, Zvezdni utrinki.

narava 5

Luna tu v devici nas sili tudi, da pomislimo na svoje zdravje, naredimo kaj dobrega zase, poskrbimo za boljšo prehrano in bolj zdrav življenjski slog. Po drugi strani pa nas sili, da smo za druge, da naredimo za druge nekaj koristnega, dobrega, na njihove prošnje odgovarjamo s seveda.

Dober dan!

Zelo utrujena, skoraj brezvoljna, strmim skozi okno v sliko, ki jo gledam vsak dan znova, pa se vsak dan znova ona ozira nazaj k meni z drugim obrazom. Tokrat imam pred seboj mirno dolinico objeto v zelenje,ob poti pa močno obsijane hišic,ki s svojimi belimi fasadami intenzivno odbijajo sončno svetlobo.

Zdi se da sem leta vprežena v voz in vlečem in vlečem , in je to vse kar počnem. Danes sem spustila vprego, spala kako urico dlje, sedaj ob kavici razmišljam, kako vam predstaviti astrološko sliko dneva.

Luna je zapustila hiperaktivnega leva, ki nas je gnal s svojo dinamično energijo, ter vstopila v znamenje device, tu je mirna, trezna, premišljena in praktična. Koristno je izkoristiti njeno energijo za to, da vsaka stvar dobi svoje mesto, da se uredijo neurejeni papirji, da se vse postavi tako kot mora biti, da bi kasneje v tem redu bolje delovali.

Luna tu v devici nas sili tudi, da pomislimo na svoje zdravje, naredimo kaj dobrega zase, poskrbimo za boljšo prehrano in bolj zdrav življenjski slog. Po drugi strani pa nas sili, da smo za druge, da naredimo za druge nekaj koristnega, dobrega, na njihove prošnje odgovarjamo s seveda.

Danes je prvi krajec in v njega je vpet tudi Neptun, tako da so možna razočaranja, pasivnost, potrebno se bo soočati z lastnimi iluzijami.

Na nebu se sestavlja Venera v trigon s Saturnom, le ta nam v finančnem pogledu sporoča, da je potrebno varčevanje in načrtovanje, v čustvenem pa, da je varnost in stabilnost v odnosih tudi potrebna.

Drugi aspekt, ki se sestavlja je Mars kvadrat Kiron, govori o ranah, ki si jih z jezo lahko zadenemo. Mars je v dvojčkih pa še OOB, in imamo lahko zelo ostre besede, ki nosijo neozdravljive rane Kiron psihične narave ribi.

Pazimo en na drugega, da se ne prizadenemo preveč. Danes se je energija končno umirila, in lahko bolj mirno, racionalno in trezno pogledamo na vse in spravimo stvari v red.

 

Ovni boste izjemno učinkoviti, praktični, pridni in delavni.

Bikom nosi nova energija treznost, načrtnost, mirnost in učinkovitost.

Dvojčki boste nekoliko zmedeni in raztreseni, v vas se bo bodilo hrepenenje.

Rakom energija device zelo paše, saj vam pomaga ustvariti red in prinaša mir.

Levi boste veliko svoje pozornosti umerili na finančno področje, treznost in preudarnost bosta zmagovali.

Device boste nekoliko zmedene, sentimentalne in čustvene.

Tehtnice boste nekoliko zgubljene v svojih idealih in svojih sanjah, premalo učinkovite.

Škorpijonom energija devica nosi treznost in razsodnost.

Strelcem bo nagajalo hrepenenje in ideali. Zaradi prevelike uslužnosti boste izgubili veliko časa.

Kozorogi boste uživali v praktični in mirni energiji Lune v devici. Vse bo hitreje in bolje narejeno.

Vodnarji se boste morali soočati z zahtevnejšimi čustvi in bo potrebna previdnost na finančnem področju.

Ribe boste precej zmedene, v odnosih se boste soočale z razočaranji.

Pri tem naj se ve,

Da te ne dela pripadnika enega znamenja to

Da imaš tam Sonce

Da si to po horoskopu, kot se reče

Naj se ve

Da je neko znamenje zate pomembno

Če imaš tam več kot en planet

Ali pa imaš tam ascendent.

Zvezdne utrinke piše Mihaela Malečkar.