1. 6. 2017. Soočanje s temno stranjo ženske seksualnosti.

svoja

Ženska seksualnost je lahko njena moč, njeno zdravje in pa energija za ustvarjanje, ali pa razdiralna sila, ki uničuje njeno psihično in fizično življenje. Učili se bomo izbirati načine za optimalni izkoristek enormne energije, ki se nam skozi Lilit (Črno Luno) ponuja.

Astrologinja Mihaela se s tematiko asteroida Črna Luna (Lilit), ki je preko svojega imena povezan s starodavnim ženskim demonom, ukvarja že vrsto let. Omenjen asteroid opazuje opazuje pri svojih strankah tako v natalu, kot tranzitnih in progresijah in se je skozi čas naučila razbrati in razumeti njene energije. Mihaela je vse od pubertete zaljubljena v astrologijo in od leta 2003 profesionalni astrolog svetovalec in učitelj. Njena razmišljanja lahko berete v marsikaterem časopisu in jo spoznavate, kot nekoga, ki astrologijo ne le dela, ampak živi.

Tema predavanja je sporočilna vrednost asteroida Lilit za naša življenja. Prvo se bomo naučili videti, če je v natalni karti podlaga za aktivacijo asteroida, drugo bomo pogledali, kdaj se bo asteroid Lilit v naših kartah aktiviral, katera progresija, tranzit ali mrk ga lahko aktivira in se naučili iz natalne karte prebrati na kak način se bo izrazil, ter kako ga lahko najbolje izkoristimo, in kako se izognemo njegovim senčnim platem.

Kraj in čas predavanja: Predavanje se bo dogodilo v četrtek 1.6.2017. Pričetek je ob 16h, traja pa predavanje vse do 19:45.   Predavanje bo potekalo na Inštitutu za razvoj osebnostnih veščin Zavod KRATOS Ljubljana, Vrhovci c. XV/8, 1000 Ljubljana, SLO, www.kratos.si. Parkirajte  pred Sparom. Ulica, ki jo iščete je točno nasproti vhoda v parkirišče pred Sparom, hiša na koncu ulice, na desni, edina, ki ima streho v obliki zvonca, učilnica je v kleti. Tisti, ki prihajate z mestnim avtobusom, pa vas bo k nam pripeljala 14-ka.

Cena predavanja: Akontacija za predavanje je 35 evrov. Znesek se poravna pred predavanjem  na račun Astrološkega inštituta Aquarius Astro, Trg padlih borcev 8 Rakek,  Banka Koper: SI56 1010 0005 2013 723.

Prijava na predavanje je možna na mail aquarius.mihaela@gmail.com, ali na telefon 031-255-619